2777
2789
عنوان

آیا شما هنوزم یوسف پیامبر می‌بینید برا دهمین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله نگاه میکنیم مخصوصا بچه هام که قبلا ندیدن یا یادشون نمیاد عاشقشن بقیه اطرافیان هم اطلاع دارم میبی ...

اره درسته واسه کم سن و سال تر ها که قبلاً ندیدن خوبه 

صدا و سیما هم می‌دونه اینا یه سریال صد سال تکراری نگاه می‌کنن که دوتا سریال جدید خوب نمیسازن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خب همونا هم به نظرم تکراری هست فرق نداره، البته شاید چون من کلا آدم اهل فیلمی نیستم

من خودم خیلی فیلم باید قشنگ و کامل باشه تا عاشقش بشم ....سختگیرم خیلی رو فیلم دیدن.....ولی سریالهایی مثل این مثل شهرزاد ۱....مثل مختار.....این سریالها هم فیلمنامه هم دیالوگها هم کارگردانی واقعا قشنگ و کامله ازش صدبار دیدن داره

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

صدا و سیما هم می‌دونه اینا یه سریال صد سال تکراری نگاه می‌کنن که دوتا سریال جدید خوب نمیسازن

ای فیلم. اصلا کارش پخش سریال تکراریه دیگه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛