2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین بازم بردید ما عروسمون همه جوره بهمون احترام اون مجلس خواستگاری رو نذاشت....  در واقع ما ...

خب  فرهنگا فرق میکنه دیگه.ما هر دو طرف ترک بودیم

خوش اومدی آوای مامان😘😍
ینی اول تو اتاق نبودین که بعدش صداتون کنن بیاین؟؟

نه، ااز اول تو پذیرایی بودم از اول تا آخر نشستم، یبار داداشم چای اورد یبار هم مامانم که بازم داداشم تعارف کرد، کلا داداشم گربه رو دم حجله کشت! 

مامانِ لیانا
اینم ایده قشنگی بود😍 ولی توی خواستگاری درجا مگه جواب مثبت میدن؟؟حین اینکه داره صحبت میشه چایی رو م ...

خب ما ازدواجمون سنتی بود ، دوبار به قصد اشنایی اومدن و حرفامونو زدیم  و جواب مثبت و تلفنی  دادیم بهشون و جلسه رسمی خواستگاری همراه با تعیین جهزیه و مهریه و مراسم واینا بودکه اینا که اوکی شدو به توافق رسیدیم شیرینی و چاییی پذیرایی کردم در اخر مجلس.البته فاصله ی بین جلسه رسمی خواستگاری و اشنایی حدودا ۴ ماه طول کشید به خاطر فوت مامانبزرگم و عموم ،من وهمسرم کلی باهم حرف زدیم و علاقه پیدا کردیم بهم دیگه

خوش اومدی آوای مامان😘😍
اهان یعنی چون میز نبود؟ چون میز باشه خم و راستی نمیشه عروس... من میبرم هر بار، خم و راست نمیشم و فقط ...

چرا عزیزم میز بود منتها بابام دوست نداشت من پذیرایی کنم میوه و شکلات و... که رو میز بود فقط چای باید تازه می‌ریخت که مامانم زحمت کشیدن ریختن پدر هم پذیرایی کرد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
منم مثل تو ام قشنگم غصه نداره نفس💚❤️💚 بخدا الان عروسمون نمیدونم چرا اما همش توی روی ما میگه کاش م ...

والا زن داداشه خودمم همه چی داره خدارشکر ولی بازم ناراضیه 

من۲۳سالمه خانواده سخت گیری دارم خسته شدم ن اجازه کاردارم ن درس زندگیم یک نواخت شده بخاطرهمین میگم ازدواج کنم راحت شم