2777
2789
دست راست ازدواج کرده ها روی سر ما مجردها😎😂😁

پاشنه فلزی کفش هم بزنن اشکالی نداره🤣🤣

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو ام قشنگم غصه نداره نفس💚❤️💚 بخدا الان عروسمون نمیدونم چرا اما همش توی روی ما میگه کاش م ...

سنش کمه ،بذار چن سال بگذره ایشالا قدر برادرتونو میدونه و میفهمه که چه کارهایی براش کرده😊

حالا چایی بردنو میشه یه کاریش کرد،فانتزیه چادرو کجای دلم بذارم آخه😂

لباساشو جمع میکنی تو دهن با دندون میگیری بقیش جمع میکنی زیر بغلت میزاری مثل فیلمای قدیم یه دامن کوتاه پاشنه چادر تا سر کمر بالاس اون طوری رو عشقه خخخخخ 

آره اما اگه استرسی هستین ندارید چون ما یه بار خواستگاری رفتیم این قدر دختر خانم دستاش میلرزید استکانا بد جور تو نعلبکی صدا می کردن و چایی تو نعلبکی ریخته بود 

مرد متأهل 
آره اما اگه استرسی هستین ندارید چون ما یه بار خواستگاری رفتیم این قدر دختر خانم دستاش میلرزید استکان ...

من دستم نمیلرزه ،ولی نمیدونم چرا چاییا میریزن تو سینی،اگرم بخوام تا مهمونا استکانا رو نگاه کنم که چاییشون نریزه،چشام لوچ میشه و جلومو نمیبینم بدتر میخورم زمین،مشکل یکی دوتا نیس که😂

هیچوقت به اندازه الان احساس نیاز به داداش نداشتم😂😎

کلا تو نامزدی و خاستگاری کارنکردم من 

نشستم از اول 

خاستگاری داداشم کارکرد نامزدی ام شام دادیم خالم اومد کمک مامانم 

ولی یمتونی میوه رو از قبل بچینی چایی مامانت ببره