من که تا برسه بهشون ،همه فنجونا نصفه شده از بس که میریزم تو سینی😂
خخخخ کلا موندم اگ خاستگار بیاد خونه چجوری نخندم
من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم
آره دیگه خودمونی هستن دیگه عروس و مادر شوهر این حرفها رو ندارن 😂😂😂
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
من یه بار رفتیم خونه عموم به من گفتن برو چایی بریز بیار نمیدونم چرا الکی استرس گرفتم حالا انگار چه خبر بود ؟به بابام تعارف کردم به عموم تعارف کردم اومدم ببرم سمت خانوما یهو هول کردم دستام شروع کرد به لرزیدن قندون افتاد تو دل مامانم 😐😐😐بیچاره مامانم انقدر ترسید فکر کرد چایی ریختم روش
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...