emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 عنوان سوال بارداری 64 بازدید | 11 پست سلام دوستان کسی بوده با قرص فولیک اسید باردار شده باشه خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️ 1399/07/06 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 13108 قرص اسید فولیک همه قبل از بارداری باید بخورن نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 قرص اسید فولیک همه قبل از بارداری باید بخورن برای چی خوبه خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 چه ربطی به بارداری داره نمیدونم دکتر بهم داده خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4259 حتمااااا بخور برای جلوگیری از نقصهای مادرزادی در جنینه ب شوهرتم بده خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 حتمااااا بخور برای جلوگیری از نقصهای مادرزادی در جنینه ب شوهرتم بده آخه من تخمدانام ضعیفه دکتر بهم تجویز کرده بنظرت جواب میگیرم خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4259 آخه من تخمدانام ضعیفه دکتر بهم تجویز کرده بنظرت جواب میگیرم برای تنبلی تخمدان نیس عزیزم ولی لازمه ک حتمااا بخوری خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 برای تنبلی تخمدان نیس عزیزم ولی لازمه ک حتمااا بخوری کسی بوده با وجود ضعیف بودن تخمدان باردار شده باشه خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4259 کسی بوده با وجود ضعیف بودن تخمدان باردار شده باشه بلههه خیلیا .فولیکولات چنده؟؟بهت محرک تخمدان نداد؟؟ خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 بلههه خیلیا .فولیکولات چنده؟؟بهت محرک تخمدان نداد؟؟ 6/8 نمیدونم فقط قرص اسید فولیک و و لتروفم داد خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️