2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تاثیر داره بمرور استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین هم خوبه نماز استغفار هم خوبه 

یه تاپیک هم دیدم سوره ی فتح زیارت عاشورا و معوذتین رو روز تا چهل روز  می‌خونده تو کارو زندگیشون گشایش ایجاد شده 

کلیپ یک درصدی ها رو از تو نت سرچ بزن و ببین 

آره تاثیر داره بمرور استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین هم خوبه نماز استغفار هم خوبه یه تاپیک هم دیدم س ...

هر روز میخونده تا کارو زندگیشون گشایش شده؟ 

فدات پدرم دراومد تا این جملتو ترجمه کردم😅😂

چشم دانلود میکنم

ممنونم از وقتی که گذاشتی

آره عالیه  فقط باورش داشته باش  خدا برات معجزه میکنه  من ختم ۱۴ روزه اش رو گرفتم  عالی بود 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خداروشکر قبولت باشه عزیزمچقدر بعد نتایج برات اومد؟ دیگه ادامه ندادید؟

ممنون، در طی این  ۱۴ روز اتفاق افتاد چرا اتفاقا  هر روز یه بار میخونم ولی این ختم ۱۴ روز ماله زمانی هستش که اولین روز ماه قمری روز دوشنبه میافته  که باید ۱۴ روز بخونی  به این ترتیب که روز اول  یه دونه روز دوم  دو تا و تا ۱۴ روز که ۱۴ تا باید خونده بشه بزنی نت میاره  این  ختم رو ۳ بار گرفتم خداروشکر هر سری  اتفاق خوب افتاده  نمونه اش شرکت همسرم پاداش بهشون داد 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ممنون، در طی این ۱۴ روز اتفاق افتاد چرا اتفاقا هر روز یه بار میخونم ولی این ختم ۱۴ روز ماله زمانی ...

شنیده بودم چون خوبه هر کی امتحان کرده دیگه ولش نکرده هرشب میخونتش

ممنون بابت وقتی که گذاشتی برام🥰🌹