2777
2789

یه شام خووب درست کن بعد برو یه پاپوش بخر.

توی یه پاکت نامه هم بنویس سلام بابایی من دارم میام.بذار روی صندلی زیر میز که پیدا نباشه...بعد موقع شام بهش بده بگو این نامه برای توعه

یکم خودت آب و تابش رو بیشتر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم میدونست قراره بی بی بزنم .اومد خونه گفت زدی گفتم ن پری شدم 😐یکم هنگ کرد گفت حداقل ی تست میکردی گفتم نمیشه ک .رفت دستشویی وقتی بیروم اومد گفتم چشاتو ببند بی بی رو گرفتم جلو‌چشاش باز کرد دید ولی واکنش خاصی نشون نداد 😐😐من بغلش کردم گریه ام گرفت 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 

از اونجایی که همیشه استرسم زیاده بی بی چک ندادم و عقب انداختم رفتم ازمایش خون دادم و همسرم باهام بود. هر چی من شنیدم از پرستار اونم شنید 🤗🤗

و خدایی ڪہ همین نزدیکیست ... میزند لبخندی بہ تمام گره هایی ڪہ تصور دارم همگی ڪور شدند 💚