2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه ؟؟؟ جالبه؟ اقایون چرا باید گریه کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه ما چند ماه اقدام بودیم و دکتر به شوهرم قرص داده بود  و هنوز یکماه بود که قرصارو میخورد باورش نمیشد خخوشحال شده بود .....ندیدین تا حالا ی مرد از خوشحالی گریه کنه 🙄

از خاطره تعریف کردنم ادم پشیمون میشه 😒

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
اوه... شوهرت بچه میخواد؟نمیخواد؟

تازه شهریور میخواستیم اقدام کنیم که من از دوم شهریور تا ۱۶ ام 

از ۲۱ ام تا همین الان خونریزی داشتم 

خیلی ناراحت بودم که نمیتونم اقدام کنم 

نگو باردار بودم و نمیدونستم😭

منم روم نشد به مامانم اینا بگم🖐🎈

منم اينجوري گفتم 

يه روز خونشون بود منم ٥-٦هفته بودم بعد گفت برو رو تراس اين قابلمه پر اب بود و بزار رو گاز وايسا جوش بياد تا بيام وسيله بيارم آش بپزم

منم گفتم بالا سرش وايميستم ولي خودت ببر بزارش رو گاز...

يه نگاه برق گرفته اي بهم انداخت و گفت چرااا خبريه!!؟؟

منم فقط خنديدم حالا ناراحت شد كه چرا بهم زودتر نگفتي غريبه ام😂

اخه ما چند ماه اقدام بودیم و دکتر به شوهرم قرص داده بود  و هنوز یکماه بود که قرصارو میخورد باور ...

به این کلیشه ها اهمیت ندید،مردها هم مثل ما انسانن،احساس و عاطفه دارن،از سنگ نیستن که،حق دارن از ناراحتی یا خوشحالی گریه کنن،انشاءالله که همیشه اشکتون از ذوق باشه😍

به این کلیشه ها اهمیت ندید،مردها هم مثل ما انسانن،احساس و عاطفه دارن،از سنگ نیستن که،حق دارن از نارا ...

اره واقعا ...ولی میدونی بعضیا انقدر گوشت تلخن که من دیگه تو نی نی سایت ترجیح میدم سکوت کنم سکوت خواهر 🌷

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
😂😂😂🖐 من چی بگم چطوری بگم  مادرم مادرشوهرم😑😥 استرس گرفتم

بيخيال نگو يه روز جلوشون اووق بزن سر غذا حله ميفهمن

فيلم بازي كن

مدرررشوهرم كه نگفتم تا ١٢هفتگي پدر بزرگ شوهرم فوت كرد تو محلس و اينها همه بهم ميگفتن من ميگفتم نه بعد به شوهرم گفت ارنم گفت هنوز مطمئن نييست بعد ديگه خودش فهميد