2777
2789
عنوان

من کرونا گرفتم؟😩

108 بازدید | 9 پست

سلام از صبح که بیدار شدم حالم خوش نبود و‌دلدرد شدید (خیلی معذرت می‌خوام)با اسهال خیلی شدید.حالت تهیه هم دارم و‌هر از گاهی یکی دوتا سرفه خشک می‌کنم .از صبح افتادم رون‌ها هیچی نتونستم لب بزنم.به نظرتون کرونا هست یا چیز دیگه آیه؟😖راستی دیشب شام گوجه بادنجون خوردم از شام نمیتونه باشه؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اشتباه تایپی شد .حالت تهیه-حالت تهوع 

افتادم رونها -افتادم  رو تخت

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
سردیت شده پاشو نبات و عرق نعنا داغ کن بخور

قبلا بادمجون میخوردم اینجوری نمیشدما.اما چند روزیه گرمی جات خیلی میخورم یعنی با بادمجون باهم نساختن ؟

امکانش هست تا نری تست بدی هم معلوم نمیشه چون علائمش علائم عمومی آنفولانزاست

واقعا انفولانزا اینجوری میشه؟

ممکنه ولی الان تا میتونی خودت روببند ب مایعات

از صبح به هیچی لب نزدم .همینجور بد حال افتادم