2777
2789
عنوان

دیشب سخت ترین شب زندگیم بود

344 بازدید | 15 پست

سلام صبح بخیر 

آنقدر هنوز توی شوکم که اول صبح بیدار شدم و هنوز باورم نمیشه...

من دیروز عصر بعد از کارم اسنپ گرفتم طرفای ساعت ۷ عصر بود

آنقدر شیشه ها دودی بود که من داخل کیفم و نمی‌دیدم نور گوشی زدم تا تونستم یه دستمال در بیارم 

وقتی هم توی محلمون رسید برق منطقه رفته بود و بشدت تاریک بود....

من پیاده شدم تا رسیدم توی حیاط دیدم گوشیم نیست! 

سریع در حیاط و باز کردم ولی ماشین رفته بود!! 

هر چی از خونه به گوشی زنگ زدم جواب نمی‌داد حق داشت چون سایلنت بود!!!!!

از ۷ عصر تا ۱۱ شب هر چی به گوشی زنگ زدم هر چی ب پشتیبانی اصلا هیچکس جوابگو نبود 

پشتیبانی ساعت ده گفت راننده جواب داده گفته گوشی تو ماشینم نیست!!!! 

گفتم بعد از من هم اسنپ زده گفت اره زیاد!! 

حتی یادمه طرفای ۸ ونیم شب همینطور که هی زنگ میزدم به گوشیم به مدت ده دقیقه گوشی خاموش شد!!!

خلاصه از گوشی خانوادم به گوشی خودم پیامک زدم توروخدا جواب بده کلی کارای مشتری تو این گوشیه 

گوشی مال خودت فقط اطلاعاتشو می‌خوام! 

دوباره زنگ زدم به پشتیبانی گفتن جوابگو نیست و الان دیر وقته صبح پیگیری کنید یا برید کلانتری! 

بابامم از سرکار اومده بود دلم نمی‌خواست به خستگی هاش این استرس هم اضافه کنم! 

همزمان خواهر زاده ام با گوشیش زنگ میزد به گوشی من یهو گفت خاله بیا جواب داد!!! 

یه آقا جواب داد گفتم آقا پس شما کجایی که ۴ ساعتها دارم تماس میگیرم جواب نمی‌دین! 

گفت من مسافر بودم گوشیو دیدم بردم😑

گفتم پس چرا ندادی به راننده گفت تاریک بود دیگه بردم!!!

آنقدر لعنت بهش فرستادمممممممم

شماره و ادرسشو گرفتم شوهر خواهرم رفت تحویل گرفت تازه وقتی شوهر خواهرم رسید پیشش بهش میگفت نشونی بده تا بهت تحویلش بدم😏

این مسافر مارو تا مرز سکته برد!! 

توروخدا اگر چیزی توی اسنپ دیدین با خودتون نبرید!!!!

تحویل راننده بدین بخدا هنوزم حالم بده..

من این مسافر رو نمیبخشم اگر تحویل راننده داده بود آنقدر بدبختی نمی کشیدم...

فقط خدارو شکر میکنم که به

پدرم استرسی وارد نشد ....

الحمدالله شکرت خدا🙏🏻😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

... ببخش دلت بزرگ باشه روریت زیاد تر میشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
اره چون میدونست از طریق اسنپ میشه پیگیری کرد ولی خب به مادرم خیلی استرس داد واقعا نمیبخشمش

ولی تجربه بشه انقدر بیرون گوشی دستتون نگیرید 

بعضی ها رو دیدم انگار اعتیاد به گوشی دارن یه لحظه از دستشون جدا نمی شه. خوب بزار اون تو کیف تا ازت ندزدند یا جایی فراموشش نکنی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)