2777
2789
عنوان

چه مولتی ویتامینی به بچتون میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 92 پست
واقعا من گرفتم ندادمش ترسیدم شنیدم سانستول انواع داره شما چه نوعشو میدادین چقد میدادین پنج میلی

من سانستول ساده یا اونی که با زینک هست میگیرم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من چند دفعه از دختر آزمایش کامل گرفتم هم خودم رو اذیت کردم  هم بچه رو همیشه م هیچ مشکلی نداشته ...

اره من باور مییکنم پسر من امروز نهار ی کف دست نون بربری خورد. ساعت 6 غروب یکم برنج و ماست خورد... من ک چند وقته دیگه کلا زدم ب در بیخیالی ...میگم ولش کن گشنه شه خودش میخوره. با حرص خوردن من هیچ اتفاقی نمیافته.... اتفاقا این چند وقته یکم در مجموع بهتر شده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب من هنوز نتونستم بهش شیر بدم میریزین توی لیوان می‌دین بهش یا شیشه شیر یا لیوان نی دار چطوری عا ...

یه لیوان شیر گرم میکنم میزارم رو سینی و نون میبرم پیش اسباب بازی هاش تیکه نون کوچیک میگیرم ميندازم تو لیوان خیس بشه نون رو میزارم دهنش بعد شیر روهم کمکم میدم اصلا شیرین هم نمیکنم با شیشه نمیخوره بعضی وقتا میبرم جلو پنجره ماشینا نگاه میکنه بهش میدم

اره من باور مییکنم پسر من امروز نهار ی کف دست نون بربری خورد. ساعت 6 غروب یکم برنج و ماست خورد... من ...

فک کنم گفتین نه ماهش اگه اشتباه نکنم 

غذاهای انگشتی درست کن بذار توی ظرف جلوش غذاش اگه کمه همونم مقوی کن کره  اب قلم جوانه گندم سویق  چیزایی که باعث تقویت وزن میشه اضافه کن به غذاش

.......خدایا شکرت ....
ماشاالله وای از طرف من بوسش کن چه بامزه خدا حفظش کنه 

فدات بشم خاله جونش

خیلی حرفا میزنه ما خودمون کردیم اونم کوردی حرف میزنه مثلا امروز صبح از خواپ پاشد گذاشتم رو لگن گفتم جیش کن میگفت (نازااانم) یعنی نمیدونم الکی مثلا مسخره میکرد

دخمل من 10 ماهشه ویواکیدز میدم ولی خب سخت پیدا میشه ولی عالیهههه 

این ویوا کیدز امولسیونه؟ توش آهن هم داره؟

من یکی از بچه هام میم یا ویتان رو ک آهنم داره میخوره.

اون یکی پدیا بست داده داروخانه ب همسرم ، پرتقالیه.ولی بد میخوره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فک کنم گفتین نه ماهش اگه اشتباه نکنم  غذاهای انگشتی درست کن بذار توی ظرف جلوش غذاش اگه کمه همو ...

فک کنم قاطی کردی بچه ها رو اسی😁😁 . پسرم 4و نیم ساله ست😄. ممنونم از راهنماییت.

غذا میخوره ولی غذای باب میلش نباشه ترجیح میده همون نون خالی یا برنج و ماستشو بخوره😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
فدات بشم خاله جونش خیلی حرفا میزنه ما خودمون کردیم اونم کوردی حرف میزنه مثلا امروز صبح از خواپ پاشد ...

خدا نکنه الهی چه دختر کوچولویه خوردنیه

راستی دارین از پوشک میگیرین از کی عادت به جیش دادینش

من مادرشوهر و می‌گفت تا کوچیکه  بگیر نشد یبار سه روز امتحان کردم خودم خسته شدم الانم از شیر گرفتم نمیخام هر دو رو باهم بگیرم بعدشم که سرد میشه موندم چیکار کنم 

.......خدایا شکرت ....
خدا نکنه الهی چه دختر کوچولویه خوردنیه راستی دارین از پوشک میگیرین از کی عادت به جیش دادینش من ماد ...

نه از پوشکش نگرفتم شبا که می‌خوابه میبرم دسشویی میکنه تا صبح دسشویی فشار بیاره براش نمیکنه تا لگن بیارم واسش بعد شورتش میکنم تا بعد از ظهر که خوابید بازم جیش نمیکنه تا از خواب بیدار میشه