2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
پسر دوستم تصا ف کرده تو کماست دلم براشون ریشه قلبم درد میکنه از ناراحتی دعا کنید پسرعزیرمون برگرده ب ...

ان شاالله خیلی زود از رو تخت بلند بشه 

براش حمد شفا خوندم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر شوهرم هستم تا نیاد خوابم نمی‌بره دیگه نزدیکه تقریبا 😍

اخی الهی ای جان سرکاره شغلش چیه؟ 

چجوری طاقت میکنی سخته خدایی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

گشنمه موقع شام یه ذره فلفل خوردم نی نی تا همین الان داشت لگد میزد داشتم می‌مردم از درد

الهی بگردم 🥺سلامت باشه انشاالله 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

موفق باشی گلم

ممنون عزیزم همچنین

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ایشالله که همیشه خوشی باشی خوش بگذره و همیشه به گردش و تفریح♥️♥️♥️😘🥰

دخترم تب کردهلطفا براش دعا کنید

برا سلامتیت صلوات فرستادم عزیزم

پیاز خیار یا سیب زمینی بزار کف پاش

پاشویه گلاب یا سرکه عالیع

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

دخترم تب کردهلطفا براش دعا کنید

ای وای🥺 صلوات فرستادم🫀♥️

برا سلامتیش صلوات فرستادم انشاالله سالم برگرده به مادرش

ممنونم عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ان شاالله خیلی زود از رو تخت بلند بشه براش حمد شفا خوندم

خیلی ممنونم عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نه خداراشکر کارش اینطور نیست که شب کار باشهامشب براش کاری پیش اومد با برادرش رفتن جایی الان تو راه ب ...

اها خداروشکر عزیزم🥰♥️ ایشالله خوشبخت ترین باشید همیشع🫰🥰