2777
2789
عنوان

چه مولتی ویتامینی به بچتون میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 92 پست
از شیر گرفتینش شیر خودتون یا شیر خشک به غذا خوب نمیخوره ؟من از شیر گرفتم خدا رو شکر میخوره تا حدودی

نه بابا هردو سینما باید بخوره شب تا صبح سینم تو دهنشه لاک میزنم میگم اوف شده گریه میکنه مثل گربه سینما میگیره دستش بوسش میکنه میگه کاش خوب بشه منم دلم میسوزه میدم باز😂😂

دکتر دختر من خودم اصرار داشتم استئوکر بدم گفت با نهار بده و حتما آب زیاد هم باهاش بخوره

استئوکر کلسیمه. شاید ازمایشش کلسیم یا ویتامین د پایین بود.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا غصه بخوری بدتر میشه من شب و روزم فقط غصه خوردنه چرا وزن نمیگیره چرا نمی‌خوابد چرا غذا نمیخوره چ ...

من چند دفعه از دختر آزمایش کامل گرفتم هم خودم رو اذیت کردم 

هم بچه رو همیشه م هیچ مشکلی نداشته

الان که بی خیال شدم داره وزن اضافه میکنه

یه مدتی وزن شون ثابت میشه

هر چی هم دلش خواست میدم میخوره 

زورم نمیکنم

امشب باورت میشه شام نون خالی با آب خورد

انگار هییییییچی نداریم😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
استئوکر کلسیمه. شاید ازمایشش کلسیم یا ویتامین د پایین بود.

نه خودم اصرار داشتم‌

دکتر میگفت اگه شیر میخوره نمیخواد 

منم گفتم گاهی نمیخوره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
صفحه ی اول گفتم سانستول عمه ی دخترم دندون پزشکه خودش به بچه هاش سانستول میده خیلی رو دندون بچه حساس ...

سانستول براتقویت سیستم ایمنی هم هست؟؟؟؟؟

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
من چند دفعه از دختر آزمایش کامل گرفتم هم خودم رو اذیت کردم  هم بچه رو همیشه م هیچ مشکلی نداشته ...

الهی قربونش بشم

دخترمن خیلی غذا نمیخوره ولی بازم خوبه خداروشکر شیر بده من شیر او روزی دو لیوان میدم 

نه خودم اصرار داشتم‌ دکتر میگفت اگه شیر میخوره نمیخواد  منم گفتم گاهی نمیخوره

جالبه من ب دکتر پسرم گفتم هر روز حدود 300_400 سی سی شیر میخوره  کلسیم هم ک کم نیس تو  از باز هم گفت بده. حداقل دو ماه بده بعدش دوباره بررسی میکنیم😮😮 دیگه با ی فوق تخصص نوزادان دیگه مشورت کردم گفت وقتی کمبود نداره چرا میخوای بدی؟!!!! حالا نهایتا هفته ای دوبار بده... بی اشتها شد وزن گیریش متوقف شد کیدی کر رو هر رور 5 سی سی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سانستول براتقویت سیستم ایمنی هم هست؟؟؟؟؟

تقویتیه 

من الحمدلله پارسال دخترم مریضی سختی نگرفت خداروشکر

البته ما خیلی رعایت میکردیم

مثلا ما ژل دست و اسپری الکل از قبل کرونا داشتیم

اصلا اتوبوس جاهای شلوغ شوهرم نمیذاشت بریم

حتی یه مدت نمیذاشت سوار آژانس بشیم🤣🤣🤣

الهی قربونش بشم دخترمن خیلی غذا نمیخوره ولی بازم خوبه خداروشکر شیر بده من شیر او روزی دو لیوان میدم ...

چه خوب من هنوز نتونستم بهش شیر بدم میریزین توی لیوان می‌دین بهش یا شیشه شیر یا لیوان نی دار چطوری عادتش دادین شیر تنها یا با چی مخلوط میکنین 

.......خدایا شکرت ....
ماشاالله  بهش پسر من فقط کلمه میگه اونم در حد کم البته این ماه پیشرفت داشته ولی باز..... دخترتو ...

22دی ماه

دخترمن میگه ماشین ماشیییین وایسا سوار میشم

میگه ممدلی نونو بده

میگه گی گی کردم حتی میگه اوخ ک ونم میسوزه😂😂😂

جالبه من ب دکتر پسرم گفتم هر روز حدود 300_400 سی سی شیر میخوره  کلسیم هم ک کم نیس تو  از ب ...

دکتر دوم درست گفته

چون کلسیم زیادی باعث سنگ کلیه میشه