2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند روز پیش خیلی هوس کرده بودم خوردم الان 36 هفتمهنخوری بهتره ولی اگه خیلیییی دلت میخواد بخور که ...

دقیقا حرف درستی زدی از سر افتادن😂.من معتاد قهوه بودم...الان چند ماهه ترک کردم..از کنار کافه رد میشم...مدهوش میشم از بوش🥴

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دقیقا حرف درستی زدی از سر افتادن😂.من معتاد قهوه بودم...الان چند ماهه ترک کردم..از کنار کافه رد میشم ...

من حالا از قهوه زیاد خوشم نمیاد ولی قبل بارداری کاپوچینو و نسکافه می‌خوردم گاهی 

الان تو این 8-9 ماه کلا یه لیوان نسکافه خوردم فقط 😁

هعی خدا                             

کافئین زیاد خوب نیست 

ولی نه اینکه اگر خوردی بترسی 

تو نت که بزنی میگه تا یک فنجان قهوه در روز بی خطره 

حالا شما اگه چند بار تو بارداری نسکافه بخوری هیچ چی نمیشه جز اینکه حالت خوب میشه🥰

منم چند وقته به شدت دلم نسکافه میخواد ولی متاسفانه علاوه بر بارداری ، مشکل دیابت دارم🥴

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

خوش بحالت بارداری.

بارداری رو دوست دارم، زایمان، نی نی تازه

ووی، دلم خواست🤩

با اینکه نی نی خودم ۴ماهشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من حالا از قهوه زیاد خوشم نمیاد ولی قبل بارداری کاپوچینو و نسکافه می‌خوردم گاهی الان تو این 8-9 ماه ...

میدونی بیشتر از مزه، بوی قهوه ..حالمو خوب میکرد همیشه....کاپوچینو نسکافه هم چاق کننده اس.تو رژیم بودم فقط قهوه تلخ میخوردم.....الان بخاطر نظافت دندون....درصد بالای قهوه...گفتم نسکافه بخورم...که ترکیبیه...بوی قهوه داره...

خوش بحالت بارداری.بارداری رو دوست دارم، زایمان، نی نی تازهووی، دلم خواست🤩با اینکه نی نی خودم ۴ماهشه

نی نی تازه رو خوب اومدی😂😍

چهارماهه هم کم خوردنی نیست.بچلونش🤩

میدونی بیشتر از مزه، بوی قهوه ..حالمو خوب میکرد همیشه....کاپوچینو نسکافه هم چاق کننده اس.تو رژیم بود ...

اشکال نداره حالا هوس کردی یه لیوان بخور ولی زیادش خوب نیس 

اصلا همین که فک می‌کنی یه چیزی ضرر داره بیشتر دلت میخوادش من امشب فلفل خوردم الان بچم داره دست و پا میزنه انقد پشیمونم 

هعی خدا                             

نی نی تازه رو خوب اومدی😂😍چهارماهه هم کم خوردنی نیست.بچلونش🤩

انقدر میچلونمش.

خیلی خوبه نی نی

خدا زیادشون کنه😄

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من حالا از قهوه زیاد خوشم نمیاد ولی قبل بارداری کاپوچینو و نسکافه می‌خوردم گاهی الان تو این 8-9 ماه ...

من عاشق کاپوچینو هستم یعنی اگه باردار شم باید نخورم؟؟ چرا؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
اشکال نداره حالا هوس کردی یه لیوان بخور ولی زیادش خوب نیس اصلا همین که فک می‌کنی یه چیزی ضرر داره بی ...

الاهی.....

عصبی نشه صلوات😂😍.

منم ترشی .فلفلی،شوری زیاد میخورم

من عاشق کاپوچینو هستم یعنی اگه باردار شم باید نخورم؟؟ چرا؟؟

نه تو نت زده...روزی یه فنجان موردی نداره...گفتم چاق کننده اس قند مصنویی داره.نمیخوردم