2777
2789
عنوان

چه مولتی ویتامینی به بچتون میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 92 پست
آره چون آهن داره اگه میدی طوری بده بره ته حلق  چون من روی دندون بچه م حساس بودم آهن فقط سدیرا ...

بنظرتون شربت یا قطره خوب برا تقویت سیستم ایمنی بدن بچه یکسال وهشت ماهه چی خوبه؟؟؟؟؟که دندونش خراب نشه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
اینجا یکی میگه دندون بچه ام لک شده؟؟؟مال بچه شماهم لک شده دندونش؟؟؟؟

نه. اون موقع ها ک اهن میدادم لک بود زیر دو سال ولی بعد قطع اهن با مولتی ن لک نشد 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله من با دوتا فوق تخصص کودکان مشورت کردم. بچه م مشکل قد و وزن نداره البته گاهی وزنش کم میشه مقطعی ...

دکتر دختر من خودم اصرار داشتم استئوکر بدم

گفت با نهار بده و حتما آب زیاد هم باهاش بخوره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
افت وزن هم داره بچم 😐😐😐😐

بخدا غصه بخوری بدتر میشه من شب و روزم فقط غصه خوردنه چرا وزن نمیگیره چرا نمی‌خوابد چرا غذا نمیخوره چرا اینجوری چرا اونجوری الانم بهتر نشده وزنش کمه چیکارکنم یکباره خودمو حلق آویز کنم تمام

شربت کیدی کر گفتن واسه اشتها هم خوبه واقعا تاثیر داره؟؟ 

اره دو روز ک میدم متوجه میشم اشتهاش بهتر شده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بمن گفتن ایمسینس رو هر ماه نده گاهی منم یه دوره بیشتر ندادم الانم پیدا نکردم 

من همون اول پاییز ک سرماخوردگب زیاده میدادم. الان تو یخچال اسموویت هست همونو دلرم میدم دیگه نزفتم ببینم پیدا میشه یا ن

بنظرتون شربت یا قطره خوب برا تقویت سیستم ایمنی بدن بچه یکسال وهشت ماهه چی خوبه؟؟؟؟؟که دندونش خراب نش ...

صفحه ی اول گفتم سانستول

عمه ی دخترم دندون پزشکه خودش به بچه هاش سانستول میده خیلی رو دندون بچه حساسه

سانتول چون خوشمزه س خودشونم دوست دارن

من الان هم استئوکر دارم هم ایمیونس ولی خود دخترم اصلا راغب نیست بخوره

ولی واسه سانستول اصرار میکنه یه قاشق دیگه بده😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ممنون عزیزم راستی قیمت کیدی کر چنده گفتن گرونه

ن گرون نیس. یادم نیس دقیق چند بود بین 35 تا 50 ست. دکتر ب من گفت روزی 5 سی سی بدم

بخدا غصه بخوری بدتر میشه من شب و روزم فقط غصه خوردنه چرا وزن نمیگیره چرا نمی‌خوابد چرا غذا نمیخوره چ ...

از شیر گرفتینش شیر خودتون یا شیر خشک به غذا خوب نمیخوره ؟من از شیر گرفتم خدا رو شکر میخوره تا حدودی

.......خدایا شکرت ....
بخدا غصه بخوری بدتر میشه من شب و روزم فقط غصه خوردنه چرا وزن نمیگیره چرا نمی‌خوابد چرا غذا نمیخوره چ ...

برای وزنش غصه میخورم 

دخترم تو نه ماهه 

دخترت چند وقتست ؟ مهارتای زبانی و حرکتیش چیه؟

صفحه ی اول گفتم سانستول عمه ی دخترم دندون پزشکه خودش به بچه هاش سانستول میده خیلی رو دندون بچه حساس ...

واقعا من گرفتم ندادمش ترسیدم شنیدم سانستول انواع داره شما چه نوعشو میدادین چقد میدادین پنج میلی

.......خدایا شکرت ....