2777
2789
عنوان

تروخدا هرکی کرونا داشتع بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست
ای داد بیداد. چرا گریه؟؟ خیلی راحته و فقط باید خودتونو نبازین. از سرماخوردگی راحت تره و فقط باید رعا ...

مامانم خیلی استرسیه خیلی از یکی دوساعت پیش که فهمیده داره دائم گریه میکنه 

برادر بزرگم و خانومش گرفتن و خوب شدن بعدش بهش گفتیم 

بله اکثرا خفیف میگیرن و خوب میشن ولی مامان من خیلی حالش خرابه واقعا نگرانم اگه تستش مثبت بشه قراره چیکار کنه

من خودم دوسه روز پیش بدن درد شدید داشتم با سردرد و سر گیجه.دکتر رفتم برام دوتا امپول نوست با قرص .الان بهترم فقط،ابریزش،بینی دارم.دکتر گفت اگه بهتر نشدم برم ازمایش کرونا بدم.

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم خیلی استرسیه خیلی از یکی دوساعت پیش که فهمیده داره دائم گریه میکنه  برادر بزرگم و خانوم ...

بهش بگو دکتر.گفته خفیفه با استراجت و.مایعات خوب میشه 

وقتی بترسه سیستم ایمنیش ضعیفتر میشه 

فقط درمانش استراحت مایعات ولرم.و غذای ابکیه 

حتما بگی.گفتن خفیف گرفتی من درک میکنم مامانت حق داره 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
مامانم خیلی استرسیه خیلی از یکی دوساعت پیش که فهمیده داره دائم گریه میکنه  برادر بزرگم و خانوم ...

ترسش از خودش بدتره 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بهش بگو دکتر.گفته خفیفه با استراجت و.مایعات خوب میشه  وقتی بترسه سیستم ایمنیش ضعیفتر میشه  ...

خیلی باهاش حرف زدم پشت گوشی ولی فقط گریه کرد خدا بهمون رحم کنه 

خیلی وابسته بچه هاشه و همیشه دل نگرون

والا اسمشو بزرگ كردن من گرفتم ي روزه خوب شدم دوباره گرفتم ي هفته حس بويايي و چشاييمو اززدست دادم مث ...

این همه ادم حالشون بد میشه دروغه؟ اینجوری نگین ی عده رو بیخیال میکنین

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ممنون ادم میترسه ک انقدر مرگو میر بالاس. شهر ماهم قرمز.هیچکسم رعایت نمیکنه

ان شالله حالشون بهتر میشه. 

متاسفانه هیچجا مردم رعایت نمیکنن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
این همه ادم حالشون بد میشه دروغه؟ اینجوری نگین ی عده رو بیخیال میکنین

من نميگم دروغه سرما خوردگي و انفولانزاس اونايي كه گرفتن ميدونن چي ميگم
والا تا حالا ويروس هوشمند نديده بودم حتي ترامپ گفته بعد از انتخابات هم كرونا تموم ميشه 😐چطوري ؟
از فاميلاي شما كسي فوت شده ؟ 

شما ميدونين ماهانه چقد ادم بر اثر فشار خون و تصادف ديابت ميميرن؟؟؟ اينا همون اماراست

تو شهر ما وضعيت قرمزه از فاميلاي ما گرفتن ولي فوت نشدن زودم بهبود يافتن حتي رفتم دكتر بهم ميگفت كه برين زندگي عاديتونو بكنيد نميدونم چرا اينطور ميكنن  اگه بدونن من اينطور ميگم پروانمو باطل ميكنن اين از دكتر مملكت كه اين حرفو ميزنه تا حالا با خودتون فكر كردين كه چطور از ووهان چين به شهراي كناريش منتقل نشده ولي ي راست تو قم ما كرونا پيدا شد؟!

من نميگم دروغه سرما خوردگي و انفولانزاس اونايي كه گرفتن ميدونن چي ميگم والا تا حالا ويروس هوشمند ند ...

یعنی این همه دکتر دارن دروغ میگن؟حرف اون یکی دکترو باور کردی حرف بقیه رو نه؟

ترامپ ک گفت مواد ضدعفونی رو هم بخورین خوبه پس خیلی به حرفش اعتمادی نیست.

به امار و حرفای چین هم گرفتی نیس.

شاید تو فامیل شما فوت نشدن ولی ممکنه یکی هم فوت بشه. اون همه دکتر و پرستار فوت شدن الکیه، دروغه؟؟؟

قدرت سرایت این ویروس زیاده و با سهل انگاری و اینجور حرفای ی عده اوضاع بدتر میشه. حق الناسه دیگه. حالا شما باور نکن

😭😭😭خدا شفاشون بده.کودکان میگن ناقلن اکثرشون.اویشن و بابونه و پونه دم کنن بخورن مدام.انشالله ...

ان شالله ، ان شالله که پدرتون، سرما خوردگی سادس نگران نباشید توکل به خدا🙏

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
من نميگم دروغه سرما خوردگي و انفولانزاس اونايي كه گرفتن ميدونن چي ميگم والا تا حالا ويروس هوشمند ند ...

عزیزم من خیلیارو دیدم فوت شدن ، زن دایی شوهرم همین چند روز پیش فوت شد، حالا هر چی که هست مرگ و میرم داره ساخته دست بشره یا هر چیز دیگه نباید کتمان کرد مرگ و میرشو

اخی. نباید میبردی بچه‌رو اونجا. الان خیلی باید مواظب سالمندها و پدر و مادرهامون باشیم. چون اکثرا بیم ...

آخه گفتم دخترم یه چقت کیگیره دور ازجونش زبونم لال نمیتونه تحمل کنه، و در ضمن اون موقع فکر نمیکردم کرونا باشه😓

آخه گفتم دخترم یه چقت کیگیره دور ازجونش زبونم لال نمیتونه تحمل کنه، و در ضمن اون موقع فکر نمیکردم کر ...

ویروسش طوری هست که اگر کسی ساده و خفیفشو بگیره اطرافیانشون هم‌که از اون میگیرن خفیف میگیرن. ولی‌اگر بیماری دیگه ایی داشته باشن مثل دیابت یا بیماری ریه ایی بیماریشون حاد میشه و روی ریه شون تاثیر میگذاره.یعنی وقتی شما خفیفشو گرفتین بچه شماهم خفیف داره و چون سالمه زود خوب میشه ولی روی افراد مسن تاثیر بد میگذاره. توی خانواده ما همگی درحد سرماخوردگی گرفتیم و خوب شدیم. فقط مادربزرگم حالش خوب نیست و بیمارستانه