خدا کمک کنه به همه.لعنتی هوام سرده نمیدونی کرونایه یا سرما خوردگی😭الان بهتری؟از کجا گرفتی
من حدودا دو ماه پیش گرفتم هیج جا هم نرفته بودم فقط خونه مامانم چندبار سر زدم خواهرزاده ام اونجا بود بغل کردم گویا ناقل بود چون باباش همون روز آبریزش داشته و من خبر نداشتم اونم از داداشای خودش گرفته بود همه با هم کار میکنن خودشون و زناشون همه گرفته بودن منم آش نخورده لب و دهن سوخته شدم😐😐😐
داداش منم بدن درد و سر درد داره مشکوکه به کرونا ساعت هفت وقت اسکن ریه داره دعا کنید چی ...
ای داد بیداد. چرا گریه؟؟ خیلی راحته و فقط باید خودتونو نبازین. از سرماخوردگی راحت تره و فقط باید رعایت کنه بقیه مبتلا نشن و مایعات زیاد بخوره. مرتب براش بابونه و اویشنو چای دمکنین بخوره با غذای مایعات. استرس بدتره و باعث نفستنگی میشه
سلامت باشین ممنون، شوهرم نمیدونم از کجا گرفت و با اینکه اتاقش جدا بود و رعایت میکر(نمیدونستیم کروناست) منم گرفتم، دخترمو سپردیم مامانم نگه داره، نگو ناقل بی علامت بوده مامانم اینا هم گرفتن😔😔😔 الان مامانم وضعش از هممون بدتره و من از عذاب وجدان دارم میمیرم😭😭😭😭
تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
ای وای دیگ از دستمون در رفته .باید باز بریم قرنطینه من ک انقدر جوش زدم نابود شدم.دعا کن خوب بشن سر ...
انشاءالله طوری نیست استرس نداشته باشید سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه با استرس میوه و سبزیجات زیااااد مصرف کنید به پدرت هم مایعات فراوان و سوپ رقیق بدید ویتامین ث هم خیلی خوبه من روزی ی دونه میخوردم
سلامت باشین ممنون، شوهرم نمیدونم از کجا گرفت و با اینکه اتاقش جدا بود و رعایت میکر(نمیدونستیم کروناس ...
اخی. نباید میبردی بچهرو اونجا. الان خیلی باید مواظب سالمندها و پدر و مادرهامون باشیم. چون اکثرا بیماری ضمیمه ایی دارن و برای اونا خطرناک تره تا خودمون.ان شالله خوب میشه