2777
2789
عنوان

تروخدا هرکی کرونا داشتع بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست
داداش منم بدن درد و سر درد داره مشکوکه به کرونا  ساعت هفت وقت اسکن ریه داره  دعا کنید چی ...

عزیزم منم اسکن از ریه گرفتم ولی سالم بود ...گوارشم درگیر شده بود...توکل به خدا ان شاالله که چیزی نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمک کنه به همه.لعنتی هوام سرده نمیدونی کرونایه یا سرما خوردگی😭الان بهتری؟از کجا گرفتی

من حدودا دو ماه پیش گرفتم هیج جا هم نرفته بودم فقط خونه مامانم چندبار سر زدم خواهرزاده ام اونجا بود بغل کردم گویا ناقل بود چون باباش همون روز آبریزش داشته و من خبر نداشتم اونم از داداشای خودش گرفته بود همه با هم کار میکنن خودشون و زناشون همه گرفته بودن منم آش نخورده لب و دهن سوخته شدم😐😐😐

من حدودا دو ماه پیش گرفتم هیج جا هم نرفته بودم فقط خونه مامانم چندبار سر زدم خواهرزاده ام اونجا بود ...

ای وای

دیگ از دستمون در رفته .باید باز بریم قرنطینه

من ک انقدر جوش زدم نابود شدم.دعا کن خوب بشن سرما خوردگی باشه

داداش منم بدن درد و سر درد داره مشکوکه به کرونا  ساعت هفت وقت اسکن ریه داره  دعا کنید چی ...

ای داد بیداد. چرا گریه؟؟ خیلی راحته و فقط باید خودتونو نبازین. از سرماخوردگی راحت تره و فقط باید رعایت کنه بقیه مبتلا نشن و مایعات زیاد بخوره. مرتب براش بابونه و اویشن‌و چای دم‌کنین بخوره با غذای مایعات. استرس بدتره و باعث نفس‌تنگی میشه

هرکی یه جوره میگن.خداروشکر سبک گرفتی😭خیلیا الان وضعشون خرابه

عزيزم اينا مثله انفولازاي خودمون حس تلقين ادمو ميكشه الان سوزن بره تو دستمون ميگيم واي كرونا اينا جويه ي جور تلقينه
همكار شوهر من از درخت افتاد پايين كرونايي ثبتش كردن و كرونايي دفنش كردن
الانم تو سرماخوردگي چيكار ميكردي همين كارو بكن ابليمو عسل اب ولرم روزي ٣بار بخور  سيب زياد بخور سيستم ايمنيتو ميبره بالا سوپ بخور مايعات بخور انشالله كه سريع خوب ميشي

عزیزم ایشالا بهتر بشی .از کجا گرفای

سلامت باشین ممنون، شوهرم نمیدونم از کجا گرفت و با اینکه اتاقش جدا بود و رعایت میکر(نمیدونستیم کروناست) منم گرفتم، دخترمو سپردیم مامانم نگه داره، نگو ناقل بی علامت بوده مامانم اینا هم گرفتن😔😔😔 الان مامانم وضعش از هممون بدتره و من از عذاب وجدان دارم میمیرم😭😭😭😭

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
عزيزم اينا مثله انفولازاي خودمون حس تلقين ادمو ميكشه الان سوزن بره تو دستمون ميگيم واي كرونا اينا جو ...

ممنون

ادم میترسه ک انقدر مرگو میر بالاس.

شهر ماهم قرمز.هیچکسم رعایت نمیکنه

ای وای دیگ از دستمون در رفته .باید باز بریم قرنطینه من ک انقدر جوش زدم نابود شدم.دعا کن خوب بشن سر ...

انشاءالله طوری نیست استرس نداشته باشید سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه با استرس میوه و سبزیجات زیااااد مصرف کنید به پدرت هم مایعات فراوان و سوپ رقیق بدید ویتامین ث هم خیلی خوبه من روزی ی دونه میخوردم 

سلامت باشین ممنون، شوهرم نمیدونم از کجا گرفت و با اینکه اتاقش جدا بود و رعایت میکر(نمیدونستیم کروناس ...

😭😭😭خدا شفاشون بده.کودکان میگن ناقلن اکثرشون.اویشن و بابونه و پونه دم کنن بخورن مدام.انشالله خوب بشن

بابام گرفته فقط ی روز تب کرد هیچ علائم غیر از تب نداشت منم چند بار از لیوانش آب خورده بودم حالا نمیدونم دارم یان😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
سلامت باشین ممنون، شوهرم نمیدونم از کجا گرفت و با اینکه اتاقش جدا بود و رعایت میکر(نمیدونستیم کروناس ...

اخی. نباید میبردی بچه‌رو اونجا. الان خیلی باید مواظب سالمندها و پدر و مادرهامون باشیم. چون اکثرا بیماری ضمیمه ایی دارن و برای اونا خطرناک تره تا خودمون.ان شالله خوب میشه

عزیزم منم اسکن از ریه گرفتم ولی سالم بود ...گوارشم درگیر شده بود...توکل به خدا ان شاالله که چیزی نیس ...

آزمایشش منفی بوده نمیدونم والا پس از کجا مطمئن شیم که داریم یا نه

این روزا بگذرن ای خدا هیشکی دلخوشی نداره همه درگیره کرونا یا گرونین