2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 111 پست
یه دکتر خوب پیدا کن دیگه تحت نظر همون باش   دکتر عوض کردنم زیاد خوب نیست

من شهرستان زندگی میکنم اینجا درکل 4 یا 5 تا دکتر زنان داره

و این دکتری ک من پیشش رفتم بهترینه بینشون

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

من شهرستان زندگی میکنم اینجا درکل 4 یا 5 تا دکتر زنان داره و این دکتری ک من پیشش رفتم بهترینه بینشو ...

دکترت عزیزم بهت نگفت تو کرونا خطرناکه منم میخوام ولی میترسم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل شه و باردارشی هزینه ای وی اف چقدره؟ 

قربونت برم عزیزم مرسی ازت...کمه کم ۳۰ تومنو میخواد...راستی تو متفورمین هم میخوری یا نه؟؟؟

خدا هست🙂
نه 🥺 فعلا صبر میکنم میگم شاید بخاطر تنبلی و تغییر فصله 

حتمن بیبی بزن 

من ک بی صبرانه منتظرم تا هفته دیگه موعدمه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه ها تنبلی تخمدان همون پلی کیسیتیکه؟

اره

@دلوینت   @اناهیتاجون   عزیزا تو اون تاپیکه متاهلا بیان چی گفته بودین بهم تعطیل شده ب ...

من یمن ب یکی گفتم برا پریود شدن زعفرون  بخوره من مجردم 😃😃😃😃😃

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
بنظرتون با تنبلی تخمدان خفیف و اسپرم سالم یموقع بخوام آی وی اف کنم جواب میگیرم تا چندسال دیگه هرماه ...

من تنبلی داشتم کیستم داشتم اسپرم شوهرمم ضعیف بود شرایط روحی بدی ام داشتم اما بار دارشدم

فقط لاغری.شکم بدون.چربی .پیاده روی .مثل دوستم طبیعی باردار شد

منتظرم ببینم اگه این ماه باردار نبودم میخام باشگاه اجاره کنم خودم تنها برم ورزش کنم چون تو خونه حسش نیس

الهی بگردم امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل شه و باردارشی هزینه ای وی اف چقدره؟ 

14 ملیوونه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
فقط لاغری.شکم بدون.چربی .پیاده روی .مثل دوستم طبیعی باردار شد

من 45 کیلوام. تنبلی ام ندارم باردار نمیشم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
دکترت عزیزم بهت نگفت تو کرونا خطرناکه منم میخوام ولی میترسم

ن چیزی نگف 

گلم ممکنه کرونا تا ابد باهامون باشه 

یه روز چشم باز میکنیم می‌بینیم سنمون رفته بالا و دیگه نمیتونیم بچه دار شیم

منو همسرم خیلی بچه دوس داریم و هر دختری ارزوشه یه روز مادرشه