2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون باهم تنها میزارین خونه

2462 بازدید | 123 پست

من پسرام بزرگه ۱۶سالش وکوچیکه ۸سالش،تا الانم ازپسر بزرگم هیچ رفتار غیر عادی ندیدم خدایی ولی مادرم هی بهم میگه باهم تنهاشون نزار،مثلا بعضی جاها که نمیشه بچه برد باهم میمونن توخونه درحد مثلا چندساعت ،یعنی به حرف مامانم گوش کنم یا به دلم که میگه به بچه هات اعتماد کن،خدایی بچه ها بزرگ تر که میشن چالش هاشونم بزرگ میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم ۱۳ دخترم تقریبا ۷سال،مدت کوتاه تنها میزارم شاید نیم ساعت رفتار بدی هم ندیدم به قولا اما آدم هرروز یه خبرایی و جریانایی میشنوه حساس میشه،بنظرم پیشگیری خوبه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

مثلا میگه بزرگه کوچیکه رو دستمالی میکنه ازاینجور کارها

تجربه ای ندارم ولی پسر بزرگت تو اوج بلوغ و هورمون هست بنظرم به حرف مادرت گوش کن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عین زن داداش من نباش که به خاطر اعتماد الان پسر کلاس ۵ همه چی رو میدونه و دست مالی کرده خواهرشو

یعنی اعتماد نکنم؟هی به کوچیکه میگم هرکی خواست به اندام های خصوصیت دست بزنه بیا بگو حتی اگه داداشت باشه اونم هی میگه باشه

من یکی از اقوام پسر ۲ ساله رو پیش پسر ۱٠ سالش میسپره(وقتی کوچیکه خوابه) و خرید و اینارو انجام میداده

ولی درستیش رو نمیدونم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد