2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون باهم تنها میزارین خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 120 پست
اولین بار اتفاقی.تو تابستون عین ظهر .گرما شدید .مادرش سرکار .برقا رفته بود همه جا سوت کور دیدم دوستش ...

یعنی نه تنها مادر و پدر خودش نمیفهمن والدین دوستای دیگشم نمیفهمن یا خدا😕

وای من که بودم فیلم میگرفتم به مامانش نشون میدادم تا حواسش جمع بشه چه دوستای بیشعوری داره خودشون میا ...

فیلم بگیرم نشون مامانش بدم؟؟مامان اگه مامان باشه خودش باید عین کف دست بچش بشناسه . چرا خودمو آدم بده کنم؟بعد بیان یه بلایی هم سر خودم بیارن؟؟شوهرم گفت ابدا به هیشکی هیچی نگو هر گهی میخوان بخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه این چه حرفیه من ۱۸ سالمه داداشم ۱۳ سال باهم میمونیم خونه

شما خودت پسری یا دختر؟منم ازبچه ها تاحالا چیز غیرعادی ندیدم ولی مادرم میگه چون کوچیکه اسیب پدیر تره باهم تنهاشون نزار

بله متاسفانه بس بیخیالن زن و شوهربااین که این موضوع بهشون ثابت شدهبازم بچه های طفلی رو تنها میزارن م ...

وای خدایا چقد ظلم میکنن در حقشون روح و رانشون چی من دوتا بچه دارم ابنقد میترسم هیچ وقت تنها نمیزارمشون

یعنی اعتماد نکنم؟هی به کوچیکه میگم هرکی خواست به اندام های خصوصیت دست بزنه بیا بگو حتی اگه داداشت با ...

منم هم نظرم با مامانت نه اینکه پسر بزرگت بد باشها بالاخره کنجکاوی سن و ساله بهتره بیشتر مراقبشون باشی

جلو چشم خودم این اتفاق افتاده عزیزم چند نفر دیگه هم دیدنعروس دیگمونمامانمپدرمهمه دیدیم چندین بار که ...

خب به مادرش بگین دختره گناه داره هزاربلاسرش میاره برادرش عجب مادری وای

یعنی اعتماد نکنم؟هی به کوچیکه میگم هرکی خواست به اندام های خصوصیت دست بزنه بیا بگو حتی اگه داداشت با ...

وااا دیگه چرا هی میگی با زبون!!تو بدتر داری تو دهنتشون میزاری خو