2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

892 بازدید | 111 پست

سلام خانوما 

یه سوال داشتم...اونایی ک تنبلی تخمدان داشتن بعد از چن ماه اقدام باردار شدن؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره. باید دارو بخوری وگرنه بدتر میشه. من تنبلیم ندارم اما باردار نمیشم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

سلام منم تنبلی دارم از این ماه شروع کردم به اقدام انشالله زودتر جواب بگیرم

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

ان شاء الله 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بعد از ۵ سال اقدام هنوز خبری نیس حتی پریودم نمیشم

وا چرا پریود نمیشی 

تحت درمان دکتری؟

خیلی پیش دکتر رفتم آزمایشات و سونو قبل بارداری رو انجام دادم فقد همین تنبلی تخمدان ک اونم دکتر اصلن دارو نداد گف داری خوب میشی

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

۷ ساله که هنوز هیچی به هیچی

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
من دکتر گفته زودتر باید اقدام کنی یه ساله ازدواج کردم شرایطشو نداریم

حتما اقدام کن اصلا معلوم نیس کی بشه اونوقت پشیمون میشی من توسال 3عروسیمم یه ماخ اقدام کردم اما کاش زودتر اینکار میکردم

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

ایشالا عزیزم... 

منم اقدامم امیدوارم این ماه بیبیم مثبت شه 

حتما اقدام کن اصلا معلوم نیس کی بشه اونوقت پشیمون میشی من توسال 3عروسیمم یه ماخ اقدام کردم اما کاش ز ...

اخه اصن شرایطشو نداریم نه خونه نه شوهرم سره کاره هیچی دکتر گفت ممکنه همون ماه اول باردار شی ممکنم هست طول بکشه قراره سونو بدم ببینم فولیکول دارم یا نه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤