2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 111 پست
میگ الان نحسه چمیدونم والا 😕افکار ادمای قدیم

وای بابا بیخیال😐😐😐😐😐

من اصلن به این موارد اعتقاد ندارم‌نمیدونم چرا😒😒😒

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

وای بابا بیخیال😐😐😐😐😐 من اصلن به این موارد اعتقاد ندارم‌نمیدونم چرا😒😒😒

انشالله تو اون هفته اگ پریود نشدم میزنم خودمم هیچ ذوقی ندارم بزنم از بس 6 ساله بیبی منفی زدمو دیدم 😕😑

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اگه مطمینی ک باردار نیستی  زعفرون، جوشونده شوید، چای اویشن، عرق رازیانه اینا همه کمک میکن ...

عزیزم شما با تنبلی تخمدان باردار شدید میشه بگید چیکار کردید منم تنبلی تخمدان دارم

عزیزم شما با تنبلی تخمدان باردار شدید میشه بگید چیکار کردید منم تنبلی تخمدان دارم

سلام گلم

آخه تنبلی تخمدان متأسفانه واس هرکسی متفاوته راه کارش

چون بعضیا با وجود لاغری و نداشتن اضافه وزنم تنبلی دارن و فقد با قرص شاید بتونن بهترش کنن

و خب باز خدارو شکر من چون اضافه داشتم میتونستم با ورزش و چربی سوزی کمترش کنم چون تنبلیم ماه به ماه بدتر میشد 

اول اینکه شیرینی جات مث قند و نوشابه و اینا رو درکل کنار بذار سعی کن هرروز ورزش و پیاده روی کنی برقصی حلقه بزنی دراز نشست بری

چون چربیای دور کمر و شکم مهم ترین عاملن

یه ماه امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه

درضمن من و شوهرم واس تقویت شدن این مورد رو 👇 امتحان کردیم خیلی خوب بود

شیر و موز و گردو و پسته و عسل و خرما میکس میکردیم هرشب میخوردیم خیلی عالی بود

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم مرسی از راهنماییت خدا نی نیتو واست حفظ کنه

قربونت گلم