2777
2789
عنوان

بچه های نارنجی بامداد خمار

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 108 پست

نازنینم ،قشنگم، عزیزدلم ،جون من زود برگرد منتظرتیم 😭😭😔❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

خوب شی عزیزم انشالله هرچه سریع تر ❤️

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

ان شااللّٰه زودتر به هوش بیایی و برگردی پیش خانوادت.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

سلام عزیز دلم ان شالله بزودی حالت خوب بشه و برگردی ب آغوش خانوادت 

امام زمان روی سرت دست بکشه گلم 

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

امن یجیب المضطراذا دعاه ویکشف السو

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

عزيزم از خدا ميخام هر چه سريعتر برگردي پيش خانواده ت مطمئنم شما قوي هستي و خوب ميشي💪🏻

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

یا من اسمه دوا و ذکره شفا ان شا الله بحق صاحب الزمان شفا پیدا کنی گلم

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

نازنین جووونم ❤

عزیزززز دلم 😊

دلم برات خیلی تنگ شده 😔

زود زوووود خوووب شو😘😘

اصلا انگیزه ندارم 

فقط دوست دارم  بیدار بشم ببینم تو لایک کردی و پست گذاشتی💞💞

زود بیا پیشمون🙂

شب بیدار خواستم بگم خیلی دعات کردم خوشحالم که حالت داره خوب میشه امیدوارم هر چه زودتر برگردی پیشمون. اومدی از خودت بهمون خبر بده خوشحال بشیم. به خدا از وقتی بچه ها گفتن چه اتفاقی افتاده به یادتیم شاید باور نکنی مدتیه بخاطر امتحانام نت نمیام و فقط بخاطر اینکه از اومدنت مطلع بشم میام نی نی سایت سر میزنم.

برات آرزوی بهترین ها رو میکنم. زود خوب شو.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
لطفا فقط بچه های نارنجی بامداد اینجا یه کامنت بزارم خیلی زیاد هستین ماشالااا هزار الله و اکبر❤️❤️❤️ ...

سلام من گروه نارنجی هستم میخوام از اول دی شروع کنم وزنم 71 قدم 168وزن هدفم 56

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊