2777
2789

الان واقعا فرق خاصی داره تا یکی کسب و کارش میگیره سریع میره خطشو ۹۱۲ میکنه؟

یکی منو قانع کنه واقعا دارم از دست یکی شاخ درمیارم 

اول جوونیش رفته خط ۹۱۲ خریده که مشتری ها بهش زنگ میزنن خطش ۹۱۲ باشه🤦‍♀️ 

خواهشا یه دلیلی بگید چون من نمیتونم برم ازش بپرسم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

همسرم یه شماره داره آژانس بهش پیشنهاد داد پنجاه میلیون ازش بخره ولی من نداشتم بفروشع 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر ما یه شماره هایی فقط دست افراد خاصن اوایل شماره نشون میده طرف بابا  مایه داره 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
رندا گرون ترنبعد از اون به ترتیب کد هاشون

اصلا رند نیس شمارش

فقط ۹۱۲ هست

۶۰ تومن ناقابل داده پاش

بعد من ۹۱۹ یه خیلی از رقماش جفته و ردیف رو خریدم ۶ تومن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

همسرم یه شماره داره آژانس بهش پیشنهاد داد پنجاه میلیون ازش بخره ولی من نداشتم بفروشع

اخه اصلا به چه درد میخوره

خط تهرانه گرونتره

یعنی ۹۱۹ خط داهاته

اصلا رند نیس شمارشفقط ۹۱۲ هست۶۰ تومن ناقابل داده پاشبعد من ۹۱۹ یه خیلی از رقماش جفته و ردیف رو خریدم ...

خب بستگی به کدش داره عزیزم

۰۹۱۲ چند میلیاردیم داریم خب😅

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

ب۹۱۲اغتماد بیشتری هست تا اعتباری 

و شماره رند تو ذهن بهتر می‌مونه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

گفتن رند هستش  

اصولا خط دائمی اعتبار بالاتری داره. مخصوصا برای یک فروشگاه. 

معمولا حس اطمینان خریدار رو بالاتر می‌بره. 

منطقیه که برای فروشگاهشون، همچین هزینه ای بکنند. همچنین ارزش مادی خط همراه حفظ می‌شه و از بین نمی‌ره. کار غیر منطقی و غیر عاقلانه ای انجام نداده. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مگه گوشی آیفون چیه که تا کسی به یه پولی میرسه سریع میره آیفون میخره؟ اینم همونه ...

خب کسی که منطقی باشه میره آخرین مدل سامسونگ رو می‌خره که واقعا از همه نظر سرتره

بعضی چیزا از کمبود میاد

دوست من آیفون قسطی داره و هربارم که پرچم جدیدش میاد عوض میکنه و قسط و قسط و قسط