2777
2789
عنوان

بچه های نارنجی بامداد خمار

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 108 پست
سلام @شب_بیدارم   جونم دوستت دارم سرمربی جونم

ای جاااااانم من بیشتر عااااشقتم دختر پر تلاشه با اراده🧡🧡🧡❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم برای انگیزتون میزارم من از تیرماه شروع کردم واقعا از تاپیک‌راضیم‌تو‌اوج‌نا امیدی بازهم میخوردم ...

ای جونم عالی شدی عزیزم❤💪

گروه زرد 🍁💪وزن شروع چالش پاییز  68🔓 ⬅66🔐 ⬅64🔐⬅۶۲🔐➡💛 🎅شروع چالش زمستان تا بهار 1401⬅۶۰🔐 ⬅۵۸🔐⬅۵۶🔐🔚۵۴🔐🔜🎅      

سلام عزیزم خوبی؟

من عضو گروه بودم😢کاربریم بی دلیل قطع شد هرچیم به نی نی یار یا میگم فایده نداره

اسمم @نیلوفرآبی بود

عزیزم بااین ایدی میشه منو جایگزین کنید؟😭😭😭

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
سلام عزیزم خوبی؟ من عضو گروه بودم😢کاربریم بی دلیل قطع شد هرچیم به نی نی یار یا میگم فایده نداره ا ...

اسمتو میزاشتی نیلوفر ابی سابق 

هفته دیگه اعلام‌وزن کن قیل از ساعت ۳ 

پروفایلتم باید عوض کنی دیگه 🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اسمتو میزاشتی نیلوفر ابی سابق  هفته دیگه اعلام‌وزن کن قیل از ساعت ۳  پروفایلتم باید عوض ...

اره بخدا حواسم نبود😢چشم عزیزمممم مرسی مهربونم😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
اره بخدا حواسم نبود😢چشم عزیزمممم مرسی مهربونم😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عشق منی🧡🧡

سرگروه جونی عکستو دیدم کاهشت عاااااالیه 🧡🧡🧡 تازه تاپیکو دیدم 👆🏻خانم اجازه، منم هستم   ...

آتیشپاره خودمی😂😂😂😂 خوش اومده بودی از قبلا 💃🏻 کله نارنجی من 💃🏻💃🏻🌼🌼🌼🌼♥️♥️♥️❤️🧡🧡🧡🧡❤️❤️

سلام من تازه اومدم میخواستم بگم میتونم از الان هم ادامه بدم

بله عزیزم چرا که نه

توی امضات بزن عضو‌خاموش 

فقط توی لیستم نمیای و من حواسم بهت هست🧡🥰