2777
2789

من این ماه اقدام داشتم الان علایم بارداری دارم، 10 روز دیگه موعدمه، دخترم گفت بیابازی بچرخیم بعد یهو وزنشوانداخت رو دستم حالا کمرم و دلم درد میکنه بع نظرشما اگه یه موقع بی بیم مثبت شد مشکلی‌ پیش نمیاد؟ خیلی نگرانم آخه دوماه پیش سقط داشتم 

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مشکلی پیش نمیاد الان اگه باردار شده باشی هنوز ذره ایه که جایگزینی نشده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نگران نباش انشالله اتفاقی نمیفته

من تا قبل از سونو ان تی پسر پنج سال و نیمم رو بغل میکردم میشستم حموم میکردم توی ان تی گفت هماتوم داری و نباید سنگین بلند کنی دیگه کمتر بلند و کوتاهش میکنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
استراحت کن  فعالیتتو کم کن

وااای خدا امضات😍😍😍

سایقه دوقلویی داشتین تو فامیل؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
نگران نباش انشالله اتفاقی نمیفته من تا قبل از سونو ان تی پسر پنج سال و نیمم رو بغل میکردم میشستم حم ...

سلام خانم شفای عاجل حالت چطور ه عزیز خوبی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
علایمت چیه .چقد زود علایم داری🤔

گلم من توبارداری قبلیم اول سینه هام دردناک شد وزیر دلم دردخفیف داشتم هی ماهیچه دلم میگرفت به بو حساس بودم الانم همینطوریم

وااای خدا امضات😍😍😍 سایقه دوقلویی داشتین تو فامیل؟

اره عزیزم 

از خاله مامانم. به خالم ارث رسید

از خالم ب من

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
گلم من توبارداری قبلیم اول سینه هام دردناک شد وزیر دلم دردخفیف داشتم هی ماهیچه دلم میگرفت به بو حساس ...

خوشبه حالت عزیزم منم اقدامم اون ماه سقط داشتم .دکتر حالا دوفاستون داده اما فولیکولم ۳۰ بود این ماه به نظرت با ۳۰ نمیشه باردار شد؟

خدایا شُکرت❤🧿
خوشبه حالت عزیزم منم اقدامم اون ماه سقط داشتم .دکتر حالا دوفاستون داده اما فولیکولم ۳۰ بود این ماه ب ...

انشاالله هرچی خیره، برامنم دعاکن هرچی خیروصلاحمونه پیش بیاد