2777
2789

من 24 هفته و دو روزمه ، یعنی شش ماه ،، هنوز کسی متوجه نمیشه باردارم ،میترسم نی نی رشد نکنه ، البته لگد میزنه ،شکم اولمه ،بنظرتون طبیعیه؟یا برم سونو؟

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگران از روی لباس میبینن و لباس خیلی بستگی داره چی پوشیده باشی. 

خودت چی؟ خودت نگا میکنی شکمت بالا اومده؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من از همون اولش ۲.۵ ماهگی از راه رفتنم نمیدونم چطوری راه میرفتم...😅😅

فک کنم پنگوئنی راه میرفتم به خاطر اون😂😂😂

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

شکم اول دیرتر شکم بزرگ می شه!!

برنامه نی نی پلاس دانلود کن اونجا وزن و قد اولیه ات بزن وزن الانت رو هم بزن برات می بره رو نمودار   اگه طبق نمودار وزنت می ره بالا نگران نباش!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

طبیعیه عزیزم چون شکم اول زیاد معلوم نمیکنه اما بازم اگه نگرانی یه دکتر هم برو.برای منم دعا کن این ماه باردارشم گلم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها