2777
2789
عنوان

کمک!خانمها کسی بوده تا 4 ماه نفهمه حامله است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8682 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالمم۶ ماهگی متوجه شد فک میکرد بچه خورست سونو داد دید نینی داره خونریزیم داشت هر ماه البته ۲۵ ساله پیش بوده اوناییم ک میگن ادم گیج باشه جدا از خونریزی خیلیاهم تنبلی دارن یا پریوداشون منظم نیس دیر متوجه میشن

فداشون شم الان خوشحالی؟؟

والا اون زمان فهمیدم خواستم سقط کنم .لحظه اخر که خواستم قرص بخورم به خودم اومدم .گفتم این بچه با اینی که بهش شیر میدم و مهرش به دلم افتاده مگه فرق داره.اونم از وجود منه .پشیمون شدم و از اون موقع خدارو صدبار شکر میکنم که اون اشتباه رو نکردم .الان خیلی خوشحالم که  دخترم خواهر دار میشع بچه هامم باهم بزرگ میشن راحت میشم.فقط استرس بعدش رو دارم چون دیگه بچه نمی خوام .باید سفت و سخت جلوگیری کنم😅

بنده ها خدا دارن ....
والا اون زمان فهمیدم خواستم سقط کنم .لحظه اخر که خواستم قرص بخورم به خودم اومدم .گفتم این بچه با این ...

اوخی برامنم دعا کن یکی دارم اقدامم کاره خیلی خیلب خوبی کردی خدا جفتشونو حفظ کنه برات اره امپول هست آیودی هم هست برای جلوگیری یاقرصای جلوگیری

همه میگن اگه نفهمی بارداری تهوع نداری به محض اینکه بفهمی بالا میاری

فکر نکنم ربطی داشته باشه، عزیزم. بستگی به ژنتیک شخص داره

من قبل اینکه بفهمم باردارم، بالا می آوردم. بعد تست دادم دیدم بله باردارم. مامانم ویارای شدید داشت. منم به مامانم رفتم.

من ریخته ام در دل تو شیره جان... هی چرخ بزن در من و دل را بتکان... این هم نفسی چه حس و حالی دارد... در پیکر من دو قلب ضربان دارد... 
دوستان عزيزم ميشه خواهش كنم جوابمو بدين من يكم اسفند ماه يه رابطه داشتم بعد از اون هر ماه پريود شدم ...

خواهر اگه باردار بودی که باید همون موقع میشدی بعد شیش ماه که باردار نمیشی.

الحمدلله علی کل حال
اوخی برامنم دعا کن یکی دارم اقدامم کاره خیلی خیلب خوبی کردی خدا جفتشونو حفظ کنه برات اره امپول هست آ ...

اصلا حرف قرص رو نزن که خودم با قرص حامله شدم خواهر.به امپولم حساسیت دارم سردرد میارم.میخوام هم دستگاه بزارم هم کاندوم .

بنده ها خدا دارن ....