2777
2789
عنوان

کمک!خانمها کسی بوده تا 4 ماه نفهمه حامله است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8683 بازدید | 95 پست
نمیدونم عزیزم همین الان عکس سونو گذاشتم گفتی پسره😐 یه هفته دیگه آنومالی میرم میفهمم انشالله اول س ...

اهان.واسم جالب بود چون منم زود فهمیدم باردارم.چندروز ب موعدم مونده بود .خودمم اخر مهر سونو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر خاله مادرم تو هفت ماهگی فهمید باردار هست. سنش بالا بود و وقتی دوماه هم پریود نشده بود دکتر بهش گفته بود یائسه شدی. بنده خدا فکر میکرد نفخ و قالون گرفته و شکمش باد کرده و باد تو شکمش حرکت میکنه. کلی هم داروی گیاهی واسه رفع مشکلش خورده بود. 

من موندم دکتر ی سونو بهش نداده بره ببینه مشکلش چیه تو طول هفففت مااااه. 

اخرش دکتر زنان میره که براش سونو بنویسه. منشی ازش میپرسه باردار دیگه.چون انقدر زن باردار اونجا دیده بوده حتما که حالت هاش رو میتونست تشخیص بده اون میگفت نه باردار نیستم. از منشی اصرار از دختر خاله مامانم انکار. اخرش خارج از نوبت میارنش تا با اکو صدای قلب جنین رو بشنون که تازه اونجا متوجه میشه بارداره.

ما که شنیدیم شاااخ در اورده بودیم. تا دو سال بعدش هم میگفتیم این از عجایب هفتگانه جهانه. بچه اش هم دختر بود و خیلی شکم نداشت و تو پهلوهاش بود. 

بهش میگفتیم خوشبحالت فقط دو ماه انتظار میکشی تو بارداری ات. خدا رو شکر بچه اش سالم بود.

الحمدلله علی کل حال
دوستان عزيزم ميشه خواهش كنم جوابمو بدين من يكم اسفند ماه يه رابطه داشتم بعد از اون هر ماه پريود شدم ...

دیگه چرا اینطوری میکنی سونو میرفتی بعدشم بتا متغیره ماله من همش ۵ یا ۲ بود ایندفه شد یک  خدا رحمتش کنه نامزدتو  نیستی خاطر جمع

من دختر خاله مادرم تو هفت ماهگی فهمید باردار هست. سنش بالا بود و وقتی دوماه هم پریود نشده بود دکتر ب ...

وااای چه جالب...

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
اهان.واسم جالب بود چون منم زود فهمیدم باردارم.چندروز ب موعدم مونده بود .خودمم اخر مهر سونو دارم

من یهو یه شوری افتاد تو دلم با خودم گفتم حاملم یه هفته مغزم درگیر بود تا اینکه بی بی زدم مثبت شد 😁

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم