2777
2789
عنوان

کمک!خانمها کسی بوده تا 4 ماه نفهمه حامله است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8682 بازدید | 95 پست
این همه کار کردی مشکلی هم براش پیش نیومده ؟ سالم به دنیا اومد؟ 

عزیزم الان باردارم ۷ماهمه.ولی تو سونو و غربالگری ها گفتن سالمه.فقط وزن نی نیم کمه .اونم چون استراحت ندارم 

بنده ها خدا دارن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکم دارم عذرخواهی میکنم سه ماه پیش ی رابطه محافظت نشده داشتیم  (دو روزم بود که پاک شده بودم) یادم رفت پنج روز بعدش قرص اورژانسی خوردم 

تو این مدت ورزش میکردم ۶۹ کیلو بودم امروز خودمو وزن کردم شدم ۷۲ کیلو 😐 حس میکنم شکمم بزرگ تر شد نمیدونم توهم زدم یا واقعا بزرگ شده تو این سه ماهم هر هفته دندونپزشکی بودم ی عالمه قرص آموکسی و مسکن خوردم مو رنگ کردم 

به حمدلله پریودم شدم ولی نمیتونم روش حساب کنم با این اوضاع جرات اینکه برم آزمایش بدمم ندارم 😭 

خدا رحم کنه 

عزیزم الان باردارم ۷ماهمه.ولی تو سونو و غربالگری ها گفتن سالمه.فقط وزن نی نیم کمه .اونم چون استراحت ...

الهی ببخشید فکر کردم به دنیا اومده 

ان شاءالله که سالم به دنیا بیاد 

همسایه ما دخترش ۲ کیلو و ۸۰۰ گرم بود که به دنیا اومد ولی الان وزنش خوب شده 

پسر من ۳ کیلو و ۸۰۰ گرم بود دنیا اومد ولی کم کم شروع کرد وزن کم کنه 

فکر کنم بهتره همون کم باشه به دنیا میاد خوب میشه 😉😍