2777
2789
عنوان

کمک!خانمها کسی بوده تا 4 ماه نفهمه حامله است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8685 بازدید | 95 پست

اگه میتونی نفهم😐

منکه یه هفته ای فهمیدم حاملم ۲۰روز به پری مونده بود 😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم پنج ماهه بود تازه فهمید حاملس🤭😁

میگفت پریود نمیشم 

ما میگفتیم حتما داری یائسه میشی 

پعد پنج ماه میگفت شکمم تکون میخوره 

فک میکرد رحمش کیستی چیزی دارع

ینی یه درصد احتمال نمیدادیم حامله باشه 

رفت سونو 

دکتر گفته بود بچت تکون میخوره

باید آزمایسات و سونوهای مخصوص اول بارداری رو انجام بدی نمیشه که انجام ندی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خوب وقتی باردار بشی پریود نمیشی،چیزی نیست که متوجه نشی،همه ی بارداریها مثل هم نیست،انشاءالله ایندفعه ...

اافاقا من تا سه ماهگی پریود میشدم همه علائمم مثل زمان پریودی بود 

بعد به دکترم گفتم میگفت الان ی خانم اومد تا شش ماهگب پریود میشد 

البته میگند پریود نیست ولی چیه که شبیه پریوده نمیدونم

چون به دختر م شیر میدادم تا ۳ماهگی اصلا نفهمیدم .میخواستم برم لیزر کل بدن روز قبلش گفتم بزار یه بی بی چک بزنم مطمئن شم .زدم و مثبت بود فقط میزدم تو سر خودم 😅😅😅😅

بنده ها خدا دارن ....
مادرشوهرم پنج ماهه بود تازه فهمید حاملس🤭😁 میگفت پریود نمیشم  ما میگفتیم حتما داری یائسه میش ...

،،🤭🤭مادرشوهرت چند سالشه مگه؟؟بچش پسر بود یا دختر

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
مادرشوهرم پنج ماهه بود تازه فهمید حاملس🤭😁 میگفت پریود نمیشم  ما میگفتیم حتما داری یائسه میش ...

متدرشوهرت چندسالش بود؟🤔🤔

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دوستان عزيزم ميشه خواهش كنم جوابمو بدين من يكم اسفند ماه يه رابطه داشتم بعد از اون هر ماه پريود شدم  و نامزدمم همون اسفند ماه فوت شد وقتى فوت شد ترس از باردار بود زد به سرم و از همون ماه تا همين شهريور انقد زعفرونو گل گاو زبون خوردم كه اگه چيزى هست از بين بره،من خرداد تست بتا دادم مقدارش يك بود دوباره همين شهريور تست دادم پنج بود و توى برگه ازمايش نوشته زير ده منفيه،اما چرا پنج شد سرى دوم؟امروز صبح هم بى بى چك زدم منفى بود،بخدا ديونه شدم از استرس از اونموقع تا حالا شش كيلو كم كردم فكره خودكشى زده به سرم.دوره هاى قبل درد سينم بيشتر بود اما الان كه ده روز مونده به پريودم درد سينم خيلى خفيفه همش ميترسم اين ماه پريود نشم دارم ميميرم از استرس.آخه توى گوگل از بارداريهاى نادر نوشته شده اين كه يه نوعى هست شكم بزرگ نميشه.من شكمم تخته تخته بخدا از اونموقع تا حالا تغييرى نكرده.الان سوالم اينه چرا درد سينم خفيفه يعنى پريود نميشم اين ماه؟ص