الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید آزمایسات و سونوهای مخصوص اول بارداری رو انجام بدی نمیشه که انجام ندی
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
چون به دختر م شیر میدادم تا ۳ماهگی اصلا نفهمیدم .میخواستم برم لیزر کل بدن روز قبلش گفتم بزار یه بی بی چک بزنم مطمئن شم .زدم و مثبت بود فقط میزدم تو سر خودم 😅😅😅😅
مادرشوهرم پنج ماهه بود تازه فهمید حاملس🤭😁 میگفت پریود نمیشم ما میگفتیم حتما داری یائسه میش ...
متدرشوهرت چندسالش بود؟🤔🤔
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
دوستان عزيزم ميشه خواهش كنم جوابمو بدين من يكم اسفند ماه يه رابطه داشتم بعد از اون هر ماه پريود شدم و نامزدمم همون اسفند ماه فوت شد وقتى فوت شد ترس از باردار بود زد به سرم و از همون ماه تا همين شهريور انقد زعفرونو گل گاو زبون خوردم كه اگه چيزى هست از بين بره،من خرداد تست بتا دادم مقدارش يك بود دوباره همين شهريور تست دادم پنج بود و توى برگه ازمايش نوشته زير ده منفيه،اما چرا پنج شد سرى دوم؟امروز صبح هم بى بى چك زدم منفى بود،بخدا ديونه شدم از استرس از اونموقع تا حالا شش كيلو كم كردم فكره خودكشى زده به سرم.دوره هاى قبل درد سينم بيشتر بود اما الان كه ده روز مونده به پريودم درد سينم خيلى خفيفه همش ميترسم اين ماه پريود نشم دارم ميميرم از استرس.آخه توى گوگل از بارداريهاى نادر نوشته شده اين كه يه نوعى هست شكم بزرگ نميشه.من شكمم تخته تخته بخدا از اونموقع تا حالا تغييرى نكرده.الان سوالم اينه چرا درد سينم خفيفه يعنى پريود نميشم اين ماه؟ص