2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جا سیگاری😂😂😂😂

چاقو 

قمه 

زنجیر 😂😂😂😂

اونا جهاز زنداداشم بوده پدر و برادرش دادن

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 

جاروبرقی😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پر کردن یخچال...تیکه طلا......ک س بده...کالا بده ...یه چیزیم بالا بده...اینو مادربزرگ مادرم میگفت ردحت شاد عزیزجون حرف حقو میزد ولی کمی رک😁

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
یا خدا!‌من تبرم دیدن میززن دیوار شمشیر😂

اره اونم باباش میخواد براش بخره 

داداشم هیچی نمیگه سرسو تکون میده 

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید