2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم یه هفته قبل از اینکه جهازشو بیارن توی جمع یهو گفت وای خدا رحم کرد یادم رفته بود مگس کش بخرم. اونروز مامانم یادش افتاد رفت سریع برام گرفت😑😑😑

همه فکر کردن جهازش انقدر تکمیله که فقط مگس کش کم داشته. جهاز آورد خیلی از وسایل ضروری رو نداشت و اونایی هم که داشت بنجل بودن ولی جنس مگس کش خوب بود😂😂😂😂😂

😓😓😓😓بگید ما هم بدونیم که نخریم😂

کاندوم برا داماد

تازه وارد نیستم  بنا ب دلایلی  نشد که با کاربری قبلیم وارد بشم     .🤗 گلم اگه با نظرم مخالفی یا نمیتونی تحمل کنی کسی برخلاف تو نظر بده      این دیگه مشکله خودته  
الکی میگی؟

بخدا

تازه وارد نیستم  بنا ب دلایلی  نشد که با کاربری قبلیم وارد بشم     .🤗 گلم اگه با نظرم مخالفی یا نمیتونی تحمل کنی کسی برخلاف تو نظر بده      این دیگه مشکله خودته  
پر کردن یخچال...تیکه طلا......ک س بده...کالا بده ...یه چیزیم بالا بده...اینو مادربزرگ مادرم میگفت رد ...

😳🤣🤣🤣

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
جاریم یه هفته قبل از اینکه جهازشو بیارن توی جمع یهو گفت وای خدا رحم کرد یادم رفته بود مگس کش بخرم. ا ...

باز خدا خیرش بده اونو جنس خوب داده🤪🤪

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
جا سیگاری😂😂😂😂 چاقو  قمه  زنجیر 😂😂😂😂 اونا جهاز زنداداشم بوده پدر و برادرش دادن

مگه میخواستن بفرستنش چاله میدون واسه دعوا که قمه و زنجیر براش گذاشتن!

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔