2777
2789
خب پشت سرم میگفتن جلو روم شوهرم اجازه نداد کسی حرف بزنه .....همه اینارو مدیون شوهرمم....من بابام گف ...

برای منم قهر کردن و ندادن سال اول خونه مادرشوهر زندگی کردم الانم ۴ ساله قطع رابطه ام باهاشون

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگم همیشه تعریف میکنه یعنی مثال میزنه که یه عروسی جهیزیش همهههههه چی داشته و مادرشوهرش نمیدونسته به چی گیر بده 

یه روز یه گربه میاد تو ایوون به عروسش میگه یه چوب نیاوردی گربه وبزنیم بره 😄

من هنوز در حال خریدم و هنوز بامادرشوهر به چالش برنخوردیم 

ولی میدونم ماهم خواهیم داشت 

چندروز پیش براشون افتابگردون بردم،امروز با مامانم رفتیم خونشون ۳بار تو زمانای مختلف گفت همش پوچ بود...

راست هم میگفت ها ولی من چه میدونستم پوچه خب🤪

برای منم قهر کردن و ندادن سال اول خونه مادرشوهر زندگی کردم الانم ۴ ساله قطع رابطه ام باهاشون

😥😥😥😥باز شوهرامون....ولی مادر من خیلی تلاش کرد نشد...الانم خیلی چیزا برام میخره....ولی پدرم میتونست ونداد....منم وسایل ضروری منظورم بود نه سرخ کن وماشین ظرعشویی وتخم مرغ پز

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
😥😥😥😥باز شوهرامون....ولی مادر من خیلی تلاش کرد نشد...الانم خیلی چیزا برام میخره....ولی پدرم میتون ...

اره والا باز واسه تو مادرت کمک میکنه 👍🏻👍🏻👍🏻

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
خداییش عالی  خیلی کاربرد داره

آخه من چیزی ندارم که لهش کنم

میخواستم همزن بگیرم یه مدلش بودسری گوشت کوب برقیم داشت ولی هر چی فکر کردم باهاش چی له کنم به نتیجه ای نرسبدم 

گوجه و ... میریزم تو مخلوط کن یا خورد کن

آخه من چیزی ندارم که لهش کنم میخواستم همزن بگیرم یه مدلش بودسری گوشت کوب برقیم داشت ولی هر چی فکر ک ...

همون گوجه با گوشکوب راحت مثلا حلیم و یا مثلا من جو رو که می پزم بعدش با گوشکوب خوب می زنم کلا برای خیلی چیزها خوبه و اگه مدلی باشه که همزن و خرد کن داشته باشه که عالی

مثلا با همزنش من دوغ درست می کردم یا تخم مرم می زدم و ...

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
مگه میخواستن بفرستنش چاله میدون واسه دعوا که قمه و زنجیر براش گذاشتن!

خودش چاله میدون بدنیا اومده 

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 
نه چ مارکی مگه؟دلونگی ۵تومن یا۴و۹۰۰ نوا هم۳تومن ۳نیم

دلونگیه، 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴