2777
2789

بعد مادرم بیرون بود دید با ی دست گل بزرگ اومدن مامانم هم اومد تو خونه گفت نگار نگار بیا برا مائده خواستگار اومد کلی ذوق کرد مامانم قربونش برم 😂

حالا جریان خواستگاری چی بود 

دو تا پسر خاله از ولایتشون اومدن خواستگاری این دختر خانوم یکی رو رد کرد بعد مادره تهدید کرد اگه به ما دختر نمیدی به کس دیگه ای از این جا حق نداری دختر بدی 

حالا امروز اون یکی اومده بود خواستگاری اقا دوماد قد بلند پیراهن صورتی کتش هم دستش بود 

ولی برام جالب بود این دوتا خواهر و پسر خاله از هم خبر نداشتن 

تعریف کردم از رو بیکاری 

ولی منم خواستگار می‌خوام 😐😂⁦👩🏻‍🦯⁩ بعدش بگم نهههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرزام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لذتی که در رد کردن خواستگار هست در قبول کردن بیلگیتس و برد پیت و امثال هم نیست😂😂😂

من رد میکنم خودمم نمیدونم چرا درسم تموم شده همه کار کردم ۲۶ سالمه خواستگار میاد رد میکنم خودمم نمیدونم چرا 

میگم قصد ازدواج ندارم مامانم میگ خاک تو سرت نمیدونم خونه بابا چی داره برات

اره دیگه بعدش اگه گفتن خواستگار داره بگیم اره قبول نکردیم  😐😂⁦👩🏻‍🦯⁩ پز هم می‌دیم

👏👏👏👌👌👌😂😁😂😁😂😁😂

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

برای منم همسرم اومده بود خواستگاری همسایه های فضولمون تو کوچه نزدیک درمون بودن بعدها همسرم میگفت انققققدر نگام میکردن اب شدم😀

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷