2777
2789
عنوان

برای دختر همسایمون خواستگار اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همسرم اومده بود خواستگاری همسایه های فضولمون تو کوچه نزدیک درمون بودن بعدها همسرم میگفت انق ...

یعنی میخایی بگی مادر اسی فصوله؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
من رد میکنم خودمم نمیدونم چرا درسم تموم شده همه کار کردم ۲۶ سالمه خواستگار میاد رد میکنم خودمم نمیدو ...

الان داغی بزار به ۳۰ برسی خواستگارات ریزش پیدا کنن از کیفتشون کم بشه اونوقت متوجه اشتباه بزرگ الانت میشی ....

می‌دونم زوده 17  ولی برا رفیقام میاد 😄😐😂⁦👩🏻‍🦯⁩

منم انقد خواستگار داشتم به طوری که مثلا هر هفته جمعه خواستگاری بود خونمون که من راضی نبودم بابا میگفت فامیلن آشنا بزار بیان بعد بگو نه بعضی شب ها جمعه ها ساعت ۸ برقا رو خاموش میکردیم ولی شوهرم که همسایمون بود اومد دیگه نه نیومد به زبونم در ضمن ۱۷ سالمه

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗