2777
2789
عنوان

برای دختر همسایمون خواستگار اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۵ دوست دارم مزدوج بشم دیر ازدواج کنم

خب اون موقع ممکنه نتونی مطابق معیارات پیدا کنی ..‌.

اگه الان اونی که می خوای میاد رد نکن ... هر چی سن بره بالا هم خودت سخت گیر تر میشی هم از موقعیت هات کاسته میشه....

من این اشتباهو کردم شما نکن....

خاستگار زیادی خوب نیس😕

اهوم آدمو از کار و زمدگی میندازه ولی بعده یه مدت عادی میشه واسه آدم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
همین دیگه یکی ندارع یکی چند تا چند تا داره  خوشبخت بشی عزیز دلم 😂⁦❤️⁩

فدایت ایشالا تو هم خواستگار دار تر بشی وخوشبخت اگه اوضاع وخیمه واسه داداشم بیایم بگو نه برگردیم آردستو بفرست😁😁

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
خب اون موقع ممکنه نتونی مطابق معیارات پیدا کنی ..‌. اگه الان اونی که می خوای میاد رد نکن ... هر چی ...

چن سالته ینی اگ‌ الان مورد خوب اومد قبول کنم؟ ۲۶ سالمه کارشناسی ارشدم آخه اجی سن پایین ازدواج ناموفق داشتم سر همون لج افتادم که چ عجله ای داشتن دیگ‌ نمیخوام ازدواج کنم بعد مامانم میگ درست تموم شده کاراتو انجام دادی عشق خودتو کردی الان مورد خوب بیاد چرا رد کنی

اهوم آدمو از کار و زمدگی میندازه ولی بعده یه مدت عادی میشه واسه آدم

واس بعضیا عادی نمیشه من خودم خیلی داشتمو دارم همین باعث شده بعضی وقتا خانوادم فشار بیارن بهم برا قبول کردن..همین دو هفته سه تا اومدن دیدم خانوادم دارن پیله میکنن قبول کنم گفتم اگ مزاحمتونم میرم خونه مامان بزرگم😐اونام گیر ندادن دگ

چن سالته ینی اگ‌ الان مورد خوب اومد قبول کنم؟ ۲۶ سالمه کارشناسی ارشدم آخه اجی سن پایین ازدواج ناموفق ...

الان ديگه وقتشه

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷
فدایت ایشالا تو هم خواستگار دار تر بشی وخوشبخت اگه اوضاع وخیمه واسه داداشم بیایم بگو نه برگردیم آردس ...

😂😂 نه دیگه تو این شرایط کرونایی زحمت میشه بعد یه وقت خدایی نکرده چیزی بشع چی .. میخوای شماره بدم زنگ بزنین من بگم نه 😄😄😁