2777
2789
عنوان

شوهرم ازم راضی نیست

868 بازدید | 54 پست

همیشه بهونه میاره

چه چلو گوشت چه املت بذاری جلوش، چه بهترین غذا که بدترین غذا بازم ناراضیه میگه این چیه! 

میکاپ می‌کنم بهترین لباسمو می‌پوشم اصلا تعریف نمی‌کنه

کلا همیشه خدا از من ناراضیه با اینکه تو فامیل رو دستم نیست و غذاهام و استایلم شماره یک جمع میشه همیشه... اما نمی‌دونم شوهرم چه مرگشه چرا این کارا رو می‌کنه

خستم کرده نمی‌دونم چیکار کنم 

چیکار کنم برای حفظ زندگیم و از بین بردن نارضایتیش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ایرادگیر عزیزم تو نیازی نیست کاری بکنی خودت باش بیش از حدم تلاش نکن چون بهترین آدمم باشی ایراد گیر راضی نیست 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

همشون همینن

اطراف من فقط شوهر خودمه که اینجوریه

تو جمع که عمرا ازم تعریف کنه

یه وقتم بخوام پیش کسی عزیزمی چیزی صداش کنم جرم میده

ولی شوهر بقیه رو هم دیدم دیگه...

خوب از یجایی به بعد ادم دلزده میشه دیگه

بعضی ها شبیه دستگاه سی تی اسکن هستند.

فقط ریز ریز اشتباهات و ایرادها رو میبینن

چشاشون خوبی ها و قشنگی ها رو نمی بینه...میگردن 

میگردن تو کوه خوبی باشی 

ی کاه ایراد پیدا میکنن

دیدم که میگم.....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

احتمالا حسودی

البته ببخشید چون تجربشو دارم میگم

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام