2777
2789
عنوان

امشب خونه خواهرشوهرم دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ماسک بزن برو اونجام بگو هم یکم سرماخوردم هم پریم سرم گیج میره.بخاطر شوهرم اومدم وگرنه اخه تو کرونایی کی رفتو امد میکنه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

خوب اونام تو کارای دیگه کمک میکنن شما اگه خسته میشی یه کم که شستی بگو به کمرم فشار اومد فلانی جون شما زحمت بقیشو بکش 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

چقد زندگی رو به خودتون زهر میکنید سر چیزای بی ارزش

خوب اگه تو خونه ی خودت باشی باید هم شام دزست کنی هم ظرف بشوری همهمه جا رو دستمال بکشی ولی وقتی بری اونحا فقط ظرف میشوری و کلی خوش میگذرونی از این زاویه هم به قضیه نگاه کن

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

عزیزم عاجزانه میگم بهت که با کمک کسی ظرف بشور مثلا معطل کن و سفره جمع کردن کمک کن بعد بگو یا من کف میزنم شما اب بکشید یا برعکس...این میشه وظیفت اینو یادت نره...منم الان همینجورم هر جا میرم به خاطر اینکه زیادی حساس بودم گفتم زشته و شستم حالا همش ظرف میشورم...نکن خواهر من خودتو خیلی پایین نیار چ

تا خودت نری اشپزخونه  صدات نمیکنن که بیا 

اگرم رفتی  بگو یکی ام بیاد دوتایی بشوریم 

یا بعد شام فوری گوشیتو بزار رو حالت زنگ بعد برو نیم ساعت تو اتاق حرف بزن الکی الکی  تا اونا بشورن تموم کنن😂😂بخدا جواب میده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اگه روت نمیشه بلند نشی دستتو با چسب ببند😂والا چیز دیگه به ذهنم نمیرسه!

باورت میشه خواهر شوهرم هر سری وسیله میخره دعوتمون.میکنه الان از اول کرونا 4 بار دعوتم.کرده نرفتم حتی برای کلاس گذاشتنای الکیشم دلم تنگ.شدههههه😂به همونم راضیم!!!

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ایندفعه رفتی خودتوبزن ب کمردرد ازهمون اول بگونمیدونم چراکمرم اینقددردداره 

بچه کلا دیشب نبودن؟

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

چقدبدذاتینننننن بعضیاتون.خوب بشوری چی میشه مگه؟من هرجابرم مهمونی کل ظرفا ومیشورم حتی قابلمه هارو

یعنی کوچیک میشی یاچی ازتون کم میشه بشورین؟

مادیشب خونه پسرعموم دعوت بودیم کل ظرفاروشستم لحظه اخری ک میخاستم قابلمه هاروبشورم بچم صدام زدجیش دارم مجبورشدم برم😔

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻