2777
2789
عنوان

امشب خونه خواهرشوهرم دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 99 پست

اینجور که تو میگی حس کردم یه شلاقی چیزی دست میگیرن وایمیسن بالاسرت تا پاشی ظرف بشوری

خب نشور!😒

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ کمکشون میشوری خب چ اشکال داره ادای شعور و احترام 

اگ میدن تو بشوری خودشون میرن میشینن خب زشت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چقدبدذاتینننننن بعضیاتون.خوب بشوری چی میشه مگه؟من هرجابرم مهمونی کل ظرفا ومیشورم حتی قابلمه هارو یع ...

خوونهه پسر عمو بتو چه مگه نوکرشونی؟

اوووو خونه پسرعموهاتونم ظرف میشورید 

درسته ادم جایی میره  وظیفشه کمک کنه چون اونام زحمت کشیدن 

ولی هی اینکارو تکرار کنی میشه خرحمالی  ببخشید

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ن بابا دیشب فک کنم همه بانامزداشون بودن 

امشبه هااا همه با نامزد .......

دیدم اصلا کسی نبود

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
زودتر غذا تو بخور بشقابتو ببر بزار او سینک یعد برو با گوشیت ور برو تا از اشپز خونه بیرون نیومدن بعدم ...

اینکار ته بیشعوری مثل اینک بره خونه خواهر شوهرش 

خواهر شوهر بشین پا گوشی بگ خودتون یچی بخورین 

نمیش ک ادم نمک بخور نمکدون بشکن ک

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗