2777
2789
عنوان

خانمهایی که ماست خونگی درس میکنن لطفا بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست
خنک شده مث موقع ک تویخچاله سر نیس ولی خنکه چجوری حرارت غیر مستقیم بدم 

بریز تو یه ظرف روحی بذار رو بخار کتری فقط در حدی که گرم بشه . بعد دوباره بذار بگیره. حرارت زیاد چون توش ماست داره شیر میبره فقط باید گرم بشه حواست باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرف چيني و بايد بيشتر ميپيچيدي زود گرماشو از دست داد نبست ميتوني يه كم گرمش كني شايد بگيره اما بازم ...

وای من دراین حد مهارت ندارم..بلد نیستم که...ظرفشو عوض کنم فایده نداره؟

وای من دراین حد مهارت ندارم..بلد نیستم که...ظرفشو عوض کنم فایده نداره؟

نه ديگه نميشه حالا گرمش كن سركه رو بريز توش  بريده شد تو ابكش پارچه بزار بريز توش و ببندش و دو سلعت بعد از پارچه دربيار نمك بزن بهش و تمام

نه ديگه نميشه حالا گرمش كن سركه رو بريز توش  بريده شد تو ابكش پارچه بزار بريز توش و ببندش ...

حالا اون کار ک دوستان گفتن و کردم گذاشتم تو ابجوش..اگر فایده نداشت همین کار که شما گفتیم انجام میدم مرسی خانمی وقت گذاشتی.

پلاستیکی که نه اگه رویی داری بریز داخلش وگرنه خوبه

سلام خانمی..این بعداز اون موقع ک گذاشتم الان سر زدم دورتا دورش اب انداخته وسطش حالت ماست انگار گرفته..بزارم یخچال؟