2777
2789
عنوان

برای زنی که عاشق همسرم شد....

1139 بازدید | 29 پست

من حرف های تورو شنیدم وقتی که گفتی از اول عاشق همسر من بودی و با اجبار الان زن کس دیگری هستی....

و گوش کردم وقتی که گفتی وقت مجردی بارها بهش پیشنهاد ازدواج دادی و اون رد کرد  حالا ولی نمیدونم چه اتفاقی افتاد که به سمتت اومده...!!!!

عصبی شدم وقتی که گفتی نمیتونی فراموشش کنی و با وجود دو بچه هنوز شب و روز بفکرشی

و شکستم وقتی که گفتی اون با من دردودل کرده و گفته که به تو حسی نداره...

نمیدونم چطور باورکردی  مردی که انقدر پست زده و بهت بی احترامی کرده حالاعاشقت شده!!!!

برام عجیبه که وقتی اون مرد متاهل سمتت اومد به این نتیجه نرسیدی که چقدر شانس اوردی که باهاش ازدواج نکردی!

حالا من بدون پرسیدن سوال یا درخواست توضیحی این زندگی رو ترک میکنم 

نه برای اینکه موندن و دفاع کردن از حقم رو بلد نیستم و نه چون علاقه ای به همسرم ندارم

ترک میکنم چون تو دنیای من زندگی عشق و آرامش معنای دیگری داره 

و تعهدو وفا گوشزد کردنی نیست

برای تو غمگینم که تمام این سالها ارامشت رو فدای هیچ کردی و احتمالا از لحظه های که همسرت بهت عشق ورزیده لذتی نبردی

و حتی الان نمیخای باورکنی که این ابراز علاقه و درد ودل بنای درستی نداره و حقیقی نیست

شایدم حتی داشتنش درظاهر برای تو با ارزشه نمیدونم

من فقط میدونم که خودم لایق عشق واقعی و آرامش بی قید وشرطم لایق مردی که انسانیت براش تعریف شده باشه

تو این لحظه اما برای خودم، همسرت و اون دو تا پسر دسته گلت غمگینم 

و برای خود توهم حتی

اما این لحظه و این روزها میگذره  

وبیشک هرکس به چیزی که خودش رو لایقش میدونه 

خواهد رسید💚

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

درکت میکنم بعضیا ارزش جنگیدن ندارن

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماندن و دفاع کردن از حقت رو یاد بگیر

چه تو این رابطه چه رابطه های بعدی

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
واقعی بود اینا که گفتی😢

بله

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

عزیزم اسی جون 

برو مشاوره 

منم طرز فکرم مثه شماس روحیه لطیفی دارم و حساسم و تو زندگی فقط عشق برام مهمه

برو مشاوره کمک بگیر خودت تنهایی از پس تصمیم گیری بر نمیایپمیدون خالی نکن 

با شوهرت صحبت کن اشک بریز ببین کدومو ترجیح میده بعد تصمیم بگیر

چقدخوب نوشتی😭😭😭😭😭

🌹🌹🌹🌹

عزیزم اسی جون  برو مشاوره  منم طرز فکرم مثه شماس روحیه لطیفی دارم و حساسم و تو زندگی فقط ...

عزیزم من خودم ترجیح میدم با یک مرد واقعی باشم

گذشتن و پا روی دل گذاشتن خیلی سخته اما اینکه ارزش واقعی خودم رو بفهمم شیرینه

اشک بریزم که من بخواه؟من میدونم که عشق به اون زن واقعی نبوده نیست و نخواهد بود