2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به نظر من نده چون من خودم سابقه خوبی و تجربه خوبی از لباس قرض دادن ندارم یه پالتو مجلسی پشم خیلی خوشگل داشتم به یکی قرض دادم چقدر تاکید کردم به هیچ خوششویی نده بیارش خودم بشورمش این نمی‌دونم واقعاً خودش برداشته بود اتو کرده بود یا خواسته بود لطف بکنه بعد استفاده داده بود خوششویی تمام پشم پالتو رو کز داده بود پالتو ۵ ۶ میلیونی رو به گند کشید رفت جالبه بعدشم که بهش گفتم با یه وای خدا مرگم بده اصلاً فکر نمی‌کردم اینجوری بشه سر و ته قضیه رو هم آورد

ببین به نظر من نده چون من خودم سابقه خوبی و تجربه خوبی از لباس قرض دادن ندارم یه پالتو مجلسی پشم خیل ...

چه بدددد

منم این لباسم خیلییی خوشگله گرونم خریدمش 

ولی خب قبلن پوشیدم یکم کرمی شده حالا میگم بش بگم بده خشکشویی هزینش باخودم

چه بدددد منم این لباسم خیلییی خوشگله گرونم خریدمش ولی خب قبلن پوشیدم یکم کرمی شده حالا میگم بش بگم ب ...

نه الان بهش تمیز بده بعد از اینکه استفاده کرد وظیفه اونه که لباسو بده خوششویی و بشوره و تمیز برات بیاره