2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک

164 بازدید | 23 پست

پسر دو سال و نیمم هیچی نمیخوره خیلی بد غذاس کلا دوست نداره خوردنو، چیکارش کنم؟ چی درست کنم براش؟ چجوری بدم بخوره غذاشو؟ خسته شدم واقعاااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم بدغذاس گاها كه رودل ميكنه هسچييييي نميخوره عرق بادرنجبويه ميدم بهتر ميشه

سه روزم هست صبحا بهش شيره انگور به صورت شربت ميدم يكم بهتر شده اشتهاش گوش شيطون كر

ولي در كل به خوردن بي علاقس دوس نداره غذاي جديد امتحان كنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
باورتون میشه اصلا هله هوله هم نمیخوره؟؟؟؟ در تعجبم که اصلا حتی کیک و بیسکوییت و ....هیچی اصلا

من باور میکنم

وزنش چطوره؟

تند تند مریض میشه؟

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یبوست نداره؟

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
سانستول پلاس زینک میدم بهش

اينكه عاليه برا اشتها فقط صبحا بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دو روز بود تا شب گرسنه موند حتی شیرم ندادم بخوره شیر محلی میخوره بازم نگفت گشنمه

تو شيشه ميخوره؟؟

مثلا امروز صبح فرنی درست کردم با یکم موز و بیسکوییت توش ریختم، بعدش ظهر کته ماست دادم خورد آخه برنجو فقط با ماست میخوره بعدش عصر یکم اشکنه مرغ تیلیت کردم براش بخوره عق زد هرچی خورده بود گلاب برتون، شبم یکم فقط سوپ خورد تمام، تازه امروز خیییییلییییی زیاد خورده