2777
2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 390 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای وای تو عروس بیاری چ شووود انقد عاشق پسرتی😍😍😍😍😂خدا حفظش کنه گلم🥰😍😍

از اون بیشتر عاشق عروسم میشم از هر چیزی بهترینشو واسه عروسم میخوام چی بهتر از این که شاهد خوشبختی بچه ات باشی😍🤩

ممنونم عزیزم خدا حفظ کنه عزیزانت رو🙏

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

از اون بیشتر عاشق عروسم میشم از هر چیزی بهترینشو واسه عروسم میخوام چی بهتر از این که شاهد خوشبختی بچ ...

ای جوونممم پس خوشبحال عروست میشه 😍🥰فداااتممم😘😘😘😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

عکس بود..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

بابام😂

وااااای چ باااحال من همیشه بابامو چک و چکاری میکتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣شلوارشو میکشم پایین وای🤣🤣🤣لپشو میکشممم توام اینجوری یا ن؟😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️