2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 123483 بازدید | 1182 پست
عزیزم مرسی از کامنتت من که همچین شرایطی که ایشون گفتن ندارم دلم شکست چه برسه به دختری که بالای ۳۵ هس ...

جآری من ۳۳ ازدواج کرد و دو سال بعد بچه دار شد

من ۲۱ ازدواج کردم و هنوز هیچی😔

چه بسا دخترای نجیب و خوبی که به دلیل بدشانسی و قسمت ازدواج نصیبشون نشده

یا اینکه خودشون نخواستن زن هرکسی بشن

باید بگیم همشون بد بودن که تااین سن موندن؟

والا این دوره مجرد موندن خودش یه امتیازه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چرا برای بردار 40 سالت دنبال خانوم35/36 هستین می تونی سن پایین هم انتخاب کنید دختر خوب که تااین سن ن ...

بنظر من هم آدمهایی که تا سن بالا مجرد میمونن به غیر از کسایی که شرایط محیطی شون بد بوده و خودشون تقصیر ندارن آدمهای سختگیری هستن شاید

ولی اگه بخوایم با آید دیدگاه نگا کنین این تفکر شامل مرد هم میشه

چهل سال هم برای مرد دیره و اونم حتما یه مشکلی داشته تا الان مجرد مونده درسته؟؟

هرکس باید دنبال هم کفو خودش باشه خود من با ده سال بزرگتر ازدواج کردم و پشیمونم

ازدواج باید بین هجده تا سی باشه هرچی سن بالاتر بره طبیعتاً آدم عاقل تر و سختگیر تر میشه و تو پیدا کردن همسر به مشکل میخوره

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کی گفتم دختر 20 ساله اونو فقط مثال زدم متوجه هستین مثااال زدم عجباااا گیری افتادیم دست این مردم

تو ۲۸ سالته بلد نیستی حرف بزنی بعد بگی چرا سن بالا میگیره چرا کم سن سال نمیگیره

میدونی چرا؟چون باید بشینه بزرگش کنه حرف زدن یادش بده

با شما عزیزم خودتو اذیت نکن ریلکس باش خداروشکر که موفقن😊😁

بله به کوری چشم تو

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

باشه حق باشما من ادم بد راحت شدین یا میخواین از پشت گوشی بیاین منو بخورین؟؟؟

مراقب دل شکستن کامنتات باش

خیلیا ۳۵ و رد کردن

کامنتتو میخونن بی صدا دلشون می شکنه و رد میشن

خیلی سنگینه تاوان دل شکستن

همیشه قبل حرف زدنت فکر کن ببین گفتن این حرف ارزش افزوده ای داره یا نه ؛ و نگفتنش بهتر از گفتنشه

بگذریم

موفق باشی

اره ولی در صورتی که نظرتو توی جای عمومی بیان نکنی،وقتی بیان کردی منتظر مخالف و موافق باشی.حرفت زشت ب ...

گفتم مشکلی داره نگفتم همه گفتم این خانوم مشگل داره و واقعا هم داره بیراه نگفتم و من مثال زدم هرکس نظری داره منم مظرمو گفتم قرار نیس اینجا هو تیکه پاره کنیم که هرکی نظر خودشو بیان میکنه حالا درست یا غلط ما قرار نیس نظراتمونو بهم تحمیل کنیم که من نظرمو بیان کردم دنبال دشمنی اینجا نبودم و نیستم اینکه هرکسی یه جور دیگه برداشت کرده دیگه نمیدونم لطفا دیگه نه شما نه کس دیگه ریپلای نکنه ممنون میشممم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
خب هرکس یه نطری داره و نظر هرکس براخودش محترمه

نظر غلط شما اصلا محترم نیست کی گفته محترمه مثل اینه ویروس تو جامعه زیاد شده بود بعضیا میگفتن من اعتقاد به ماسک ندارم به بقیم اسیب میزدن کار غلط غلطه نظر غلطم غلطه هرکس تو زندگی خودش تصمیم میگیره تا چه سنی مجرد باشه کی ازدواج گنه چه بسا دسته گلایی که تا سنین بالا ازدواج نکردن و من به شخصه از نزدیک دیدم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

بنظر من هم آدمهایی که تا سن بالا مجرد میمونن به غیر از کسایی که شرایط محیطی شون بد بوده و خودشون تقص ...

باشه لطفا دیگه پیاممو ریپلای نکن ممنون میشم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
چه فکری پیش خودشون می کنن همچین کلماتی را پست میذارن😐 یعنی اصلا موندم بعضی خانما از صدتا مرد زن ستی ...

خب اینجا واقعا مشخص نیست وقتی کسی نظری میده

خودش کی هست و از چه سطح فرهنگی هست

برای همین به نظر ما نظرش زن ستیزانه هست

ولی خیلی ها این مدلی زندگی می کنن ....

حالا تهش هم نگاه کنی، می بینی خودشون هم توی زندگی هاشون داغونن ولی این حرفها رو راحت به خودشون اجازه میدن بزنن....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گفتم مشکلی داره نگفتم همه گفتم این خانوم مشگل داره و واقعا هم داره بیراه نگفتم و من مثال زدم هرکس نظ ...

از اینکه مخالف نظرت هستیم ناراحت نشو

منخودم اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم

یه چیزایی توی ذهنم بوده که اینجا فهمیدم غلطه یا درسته

شمام شاید منظوری نداشتی و منظورتو بد رسوندی.صلوات بفرستید😅

خدایا شکرت

گفتم مشکلی داره نگفتم همه گفتم این خانوم مشگل داره و واقعا هم داره بیراه نگفتم و من مثال زدم هرکس نظ ...

باز که داری روی حرفت غلط تت پافشاری میکنی

خب اشتباهه نظرت

یه پیام بنویس و از نی نی یار بخواه اون پیامتو پاک کنه

نظر غلط غلطه

نظری که دلیو بشکنه غلطه و نمیتونه قابل احترام باشه

بله به کوری چشم تو

باشه بابا اخه من چرا باید تو مجازی دعوا کنم مسخرس

شکا از جای دیگه داری میسوزی مهم میس اگه اینجوری راحت میشی هرچی تو میگی درسته ریپلای نکن چون اصلا دیگه حوابتو نمیدمم😂😂😂😂