2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
وزنش دوازده و نیم به زوووور

خوبه 

نگران نباش پسر من۴ سالش تمومه ۱۴ کیلوعه داره میشکنه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شیرو تو شیشه میخوره البته فقط شب موقع خواب میدم، صبم بعضی وقتا بیدار میشه می بینم صبونه نمیخوره شیرخرما یا شیر موز درس میکنم میخوره، نه یبوست نداره، بله تحقیق کردم سانستول پلاس زینک گرفتم که اشتهاش باز شه ولی دو روز اول اثر کرد فقط

تا یسالگی خوب میخورد، بعد یسالگی شیرمو نخورد، غذاشم یکم کم شد، بعدش پونزده ماهگی عمل جراحی بردمش، خییییلییی ضعیف شد هم لاغر شد هم اصلا از لحاظ بدنی و بنیه ضعیف شد واکسن ۱۸ ماهگی یه ماه تب کرد دو بارم تشنج کرد و بستری شد و الانم دارو میخوره دیگه ازون موقع اینطوری شد

سعي كن غذاشو موقعي بهش بدي كه خودت و شوهرت هم سر سفره هستيد ، بچه ها خيلي دوست دارن رفتار پدر و مادر رو تقليد كنند ، حتي سعي كن ظرف غذاشم مثل ظرف خودتون باشه و ديگه اينكه مثلا وقتي هركدومتون غذاتون رو ميخوريد بقيه تشويقش كنند ، البته اين تجربه خودم بود كه تا حدود زيادي موفق شدم

اول انسانيت