2777
2789
عنوان

کدوم مشاور بهتره؟براکنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم بنظرم  مشاوره تحصیلی کمک نگیر. چون یک سزی الگوریتم تکراری هست و برای هر فرد اختصاصا ...

مشاور اگه واقعا مشاور باشه هیچ وقت یه برنامه ثابتو به همه تعمیم نمیده 

میگن چشام سگ داره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال اول نداشتم گند زدم توکنکور نمیتونستم چیکارکنم

ببین من خودم از دهم مشاور داشتم .ولی ازابان  امسال(ک دوازدهم بودم) دیگه لغو کردم ..چون ب این نتیجه رسیدم هیچکس مث خود ادم نیتونه برای خودش برنامه بچینه و راهکار مطالعاتی بده..البته من خودم دیگه خبره شده بودم توی برنامه ریزی .و دوستای زیادی داشتم ک پزشکی میخوندن .هر زمانی ک مشکل داشتم ازشون کمک میگرفتم ولی ن اینکه مشاورم باشن یا برنامه بنویسن برام

ببین من خودم از دهم مشاور داشتم .ولی ازابان  امسال(ک دوازدهم بودم) دیگه لغو کردم ..چون ب این نت ...

خب شما دیگه روش هاشو یاد گرفتی 

تازه کارا باید حداقل دو ماه مشاور داشته باشن از نظر من نمیدونم تا شروع ب خوندن کنن

من خودم با ویس های علیرصا افشار برنامه ریزی و .. میدونم ولی نمیدونم چرا انگیزه خوندن رو ندارم

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
اینا دانشجوی پزشکی هستند که هیچی از اصول مشاوره نمیدونن و درس مربوط به این کار نخوندن

خب بالاخره زیست و شیمی و....خوندن دیگ بعد شاید بتونن کمک کنن ولی اونی ک مشاوره فقط خونده ک نمیدونه ک باید چجورۍ و چ وقتی زیست و....بخونیم درست نمیگم؟

یک مورد دیگه

الان پزشکی زیر شاخه هایی داره که حتی با پزشکی نخوندن و تحصیل در اون زیر شاخه ها میتونی موفق تر بشی و زمان بیشتری هم ذخیره کنی و به هدفت برسی

مثل رشته زیست شناسی، علوم ازمایشگاهی،فیزیو تراپی، اپتومتری و... 

من الان دانشجو ارشد بیوفیزیکم دانشگاه مدرس

و واقعا تا قبل قبولی ارشدم هی میخواسم برگردم پزشکی ولی الان فهمیدم چقدر میتونستم لذت ببرم از عمرم و الکی ناراحت قبول نشدن بودم. 

الان هم تخصص های مختلف زیاد شده

خلاصه که خیلی هم درگیر قبول شدن صرفا پزشکی نباش🥰. راههای رسیدن به خدا بسیااار است😉

خب بالاخره زیست و شیمی و....خوندن دیگ بعد شاید بتونن کمک کنن ولی اونی ک مشاوره فقط خونده ک نمیدونه ک ...

نه اشتباه میگی

شخصیت آدما با هم فرق داره،کسی که مشاوره تحصیلی خونده تا حدی شخصیت شناسی بلده،میتونه بفهمه شما که خوب یاد نمی‌گیری با خوب درس نمی‌خونی ،ممکنه مشکلی در اعتماد به نفس و... داشته باشی یا ذهنت پر مشغله باشه

حالا هزینه ی این مشاوران که گفتی زیاد نیست،امتحان کن،اگر راضی بودی تا تیر ادامه بده،اگر نه برو مرکز مشاوره ی خوب 

خب بالاخره زیست و شیمی و....خوندن دیگ بعد شاید بتونن کمک کنن ولی اونی ک مشاوره فقط خونده ک نمیدونه ک ...

عزیزم . بدن آدم بهترین ساعت داره

ببین خودت توو چه ساعتی راحتتر درک و فهم درسارو داری.

اوایل یادداشت کن مثلا ساعت ۱۰ شب. خوب بخواب. خوب بخور. و هدفهای کوتاه بچین . 

موفق میشی انشالله

خب شما دیگه روش هاشو یاد گرفتی  تازه کارا باید حداقل دو ماه مشاور داشته باشن از نظر من نمیدونم ...

اره گفتم من دیگه خودم خبره بودم  

ببین عدم انگیزت دو تا دلیل داره ..یا اینکه اون بازخورد و فید بکی ک انتظار داری رو از ساعت مطالعت نمیگیری ..ک راه حلش اینه ک روش های مطالعاتیتو عوض کنی و یا منابعتو 

دلیل بعدیش میتونه این باشه ک استراحت بین مطالعت وجود نداره .یا اون استراحته با فضای مجازی پر میشه(که این اشتباه خییییلی بزرگیه) راه حلش اینه ک  سعی کنی هر روز صبح قبل  مطالعه ۳۰ دقیقه ورزش کنی .یا هر ۹۰ روز  ی بار ی تفریح کوچولو چند ساعتع بری

پیشنهادی ک بخام بت بکنم .ب عنوان ی دوست .اینه ک همه ی اتفاقات خوبی ک بعد کنکورت برات میفته رو توی ی کاغذ بنویسی و بزاری روبروت باشه تا برای رسیدن بهش بجنگی

و اینکه سعی کن هر روز با روز قبل خودت رقابت کنی . از اون چیزی ک بودی جلو بزنی و اگه جلو زدی برای خودت ی جایزه در نظر بگیر  ..کم کم ک نتیجه مطالعت رو ببینی ..انگیزت بیشترم میشه