2777
2789
عنوان

کدوم مشاور بهتره؟براکنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 39 پست
ن من هدفم علوم ازمایشگاهیه

عزیزم چ زمینهای دوس داری ادامه بدی؟

مثلا توی آزمایشگاه کار کنی؟

پزشک تشخیص طبی؟

کارشناس نمونه گیر بشی

چون هر کدوم از اینا زیر شاخه داره. دفترچه ارشد هم ببین به زیر شاخه ها و شغلی که میخوای بری فکر کن

اگه میتونی پیشنهاد میدم که از یک روانشناس فردی (یا شغلی و مهارتی) کمک بگیر

تحقیق کن و یک مشاور فردی خوب پیدا کن .منظورم روانشناس بالینی هست

اره گفتم من دیگه خودم خبره بودم     ببین عدم انگیزت دو تا دلیل داره ..یا اینکه اون بازخور ...

مرسی گلم 

اره بد افت کردم و اصلا نمیخونم ..

بیشتر اینکه نمیخوام کسی بفهمه دارم میخونم هم صدمه میزنه مثلا دیگه اگر عمه ای بیاد مجبورم برم بشینم پیشش وقتم میره 

انگیزه هم ن 

بنظرم باید به برنامه متعهد باشم و گوشیمو بردارم تنها راهش همینه 

چون هرچی بدبختی میکشم سر گوشیمه

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم  اره بد افت کردم و اصلا نمیخونم .. بیشتر اینکه نمیخوام کسی بفهمه دارم میخونم هم صدمه ...

خواهش میکنم   

اره حتمن حتمن گوشی رو جمع کن من خودم از بهمن ماه رو جمع کردم تا بعد کنکورم روشنش نکردم..واقعن ارامش ذهن میاره 

ببین اگه‌ میتونی خودت هندل کنی خودت بخونی راحت تره  اولویتت این باشه من خودم اولا سختم بود ولی کم کم عادت کردم. 

اگه‌ نه که ببین‌کدومشون قبولی بیشتری داشته اینم خیلی تاثیر گذاره . به هرحال کسی که چیزس بلد باشه قطعا چندتا قبولی داشته. گزارش روزانه یا هفنگی فرقی نداره مهم اینه بتونه روش درست رو بهت نشون بده

ببین اگه‌ میتونی خودت هندل کنی خودت بخونی راحت تره  اولویتت این باشه من خودم اولا سختم بود ولی ...

دومیه قبولیش ک خوبه میدونی از چی میترسم؟خودم رشتم تجربیه اون دومیم معلم عربیه و مشاورم میده و بنظرت چیزی ازدرسای تجربی خب میدونه؟

دومیه قبولیش ک خوبه میدونی از چی میترسم؟خودم رشتم تجربیه اون دومیم معلم عربیه و مشاورم میده و بنظرت ...

به رشته خیلی ربطی نداره اگه علمش رو داشته باشه. اگه راهی هست با شاگردای دوتاشون صحبت کن ببین روش شون چطوره بعد ببین با کدوم راحت تری